Tmap Next Test Engineer (TMPTE)

TMAP

Introductie

De Test Management approach (TMap NEXT®) is een module voor testers die hun werk gestructureerd willen uitvoeren

Algemene omschrijving

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat de kwaliteit van IT-producten van groot belang is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Een kwalitatief goed systeemontwikkelproces is onmisbaar bij het opleveren van IT-producten en bij het voorkomen van fouten. Testen is nodig om de opdrachtgever inzicht te geven in de kwaliteit van informatiesystemen en de risico’s bij in productie name. De Test Management approach (TMap NEXT®) is hét voorbeeld van een gestructureerde testaanpak. Dit is een module voor testers die hun werk gestructureerd willen uitvoeren. De winst van gekwalificeerde testers voor organisaties en opdrachtgevers is dat de gestructureerde aanpak leidt tot een efficiënter testproces.

Leerdoelen

Bezitters van het certificaat TMap NEXT® Test Engineer weten hoe tests moeten worden voorbereid, gespecificeerd en uitgevoerd, welke technieken, infrastructuur en hulpmiddelen hiervoor gehanteerd kunnen worden en hoe dit past binnen de fasering van een testproces. TMap NEXT® is ontwikkeld door Sogeti en wordt breed toegepast als framework voor gestructureerd testen.

Doelgroep

De module TMap NEXT® Test Engineer is primair bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met testen bezig zijn. Algemene kennis op het gebied van systeemontwikkeling en een half jaar tot een jaar werkervaring in het vakgebied testen worden aanbevolen.

Methode

StarTel verzorgt (maatwerk) ICT-trainingen op locatie in Roden of in-company in heel Nederland. Onze gecertificeerde trainers hebben veel praktische ervaring met de producten waarvoor zij trainingen verzorgen. Door de praktische benadering is de opgedane kennis na afloop van de training direct toepasbaar. Daarnaast worden de cursisten door onze trainers optimaal voorbereid op de afsluitende certificeringen en examens.
Bij StarTel kunt u zich inschrijven voor zowel klassikale trainingen als individuele (maatwerk) trainingen.

1. Kader en belang van testen
2. TMap NEXT® fasering acceptatie- en systeemtesten
3. Ontwikkeltesten
4. Ontwerpen van tests

Voor deze training stellen we de volgen data voor. Indien deze geplande data u niet past, neemt u dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar een mogelijk andere datum of andere lesmethoden om u te voorzien in uw trainingsbehoefte.
 

Startdatum Maand Variant Locatie