Met trots kondigen wij aan per 1 januari 2020 een nieuwe trainingslocatie in gebruik te nemen in Drachten. Na meer dan 23 jaar verscholen geweest te zijn tussen de uitgestrekte bossen en landerijen in het Drentse Roden vonden wij het tijd voor vernieuwing. Als ICT opleider zijn we dagelijks bezig met innovatie en daarom kozen we voor deze moderne, inspirerende werkomgeving.

Naast een trainingslocatie zijn we op ons nieuwe adres ook examenlocatie. Daarom zitten we op een centrale en optimaal bereikbare zichtlocatie in Noord Nederland.

Ons nieuwe adres

Lavendelheide 12,
9202 PD Drachten
(Telefoonnummers en e-mailadressen blijven gelijk)

Wat gaat dat voor jou als cursist betekenen:

Onze persoonlijke aanpak blijft

Ons hele team verhuist mee van Roden naar Drachten. Dat betekent dat we als vanouds maatwerk zullen blijven leveren om iedere deelnemer zijn of haar opleidingsdoelen te laten bereiken. Dat kan door middel van klassikale opleidingen, online cursussen en trainingen of gemixte varianten. We heten je van harte welkom in Drachten, maar bieden ook op maat incompany trainingen en traineeships aan in geheel Nederland.

Zichtbaar innovatief

Door deze verhuizing naar een A-locatie worden we letterlijk zichtbaar en vertrouwen we erop dat nog meer IT’ers, ICT’ers en bedrijven ons weten te vinden als innovatieve ICT opleider. Niet alleen als ICT opleider van het hoge noorden, maar als innovatieve opleidingspartner voor mensen en bedrijven door heel Nederland.

Vanaf donderdag 2 januari a.s. staat koffie of thee nog steeds voor je klaar, maar dan wel op onze nieuwe locatie.

3 reacties

  1. Wauw wat een verandering, veel beter bereikbaar, ziet er prachtig uit. zal wel de oude lokatie missen.
    Wat gaat er met de huidige lokatie gebeuren?
    Succes gewenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *