Skip to content

De virtuele training

Startel biedt al ruim 20 jaar klassikale trainingen aan. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede trainer het verschil maakt voor de klas en we laten op die manier onze toegevoegde waarde zien. In de afgelopen jaren hebben we als trainingsvorm de virtuele training toegevoegd. Het enige verschil met klassikaal is dat de deelnemers en de gecertificeerde trainer zich niet in dezelfde ruimte bevinden, maar zijn verbonden via Microsoft Teams of Zoom.

Het is van belang om te weten dat we zowel bij klassikale trainingen als bij virtuele trainingen een maximaal deelnemersaantal van 12 hanteren. Dit om de interactie te behouden tussen trainer en deelnemers en om specifieke vragen van deelnemers goed te kunnen behandelen. De ervaringen van deelnemers aan de virtuele trainingen zijn heel positief en we hebben onder aan de pagina enkele evaluaties opgenomen.

Vanwege de recente uitbraak van het Corona virus hebben we als Startel besloten al onze trainingen (in ieder geval tot 1 juni 2020) in de virtuele variant aan te bieden. Op deze manier hoeven we geen enkele klant teleur te stellen en voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

Hieronder is een overzicht opgenomen van de diverse virtuele trainingen die gepand staan.

Ervaring

"Door middel van zoom was de online training ook met een kleine club goed te doen." - Ansible trainee 

"Een fantastische trainer. Hij heeft mooie verhalen die je de stof beter doen begrijpen. Prachtig dat de opleiding virtueel geregeld kan worden." - Security trainee