Wat ga jij doen met de MKB Fryslân 2020 voucherregeling?

Wat ga jij doen met de MKB Fryslân 2020 voucherregeling?
Wat ga jij doen met de MKB Fryslân 2020 voucherregeling? 2

In welke ICT trainingen investeren bedrijven op dit moment? Die vraag werd mij recent gesteld en heeft vooral te maken met het veilig kunnen werken vanaf de thuiswerkplek. Deze belangrijke investeringen in ICT opleidingen worden mede mogelijk gemaakt door een MKB voucherregeling van de provincie Friesland, waar je hier alles over leest en van kunt profiteren. Maar laat ik eerst de vraag in de eerste zin eens beantwoorden…

Met stip op nummer 1: IT security trainingen!

Nu het merendeel van de kantoormedewerkers thuis aan het werk is, ontstaan er op het gebied van IT security behoorlijke uitdagingen. De Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt zelfs dat cybercriminelen er op dit moment alles aan doen om gevoelige bedrijfsdata via de thuiswerkplek buit te maken. Dat doen zij bijvoorbeeld via phishing mails, maar ook op plekken waar PC’s op thuiswerkplekken niet van de juiste software updates voorzien zijn. Gelukkig kunnen we grotendeels doorwerken, maar laten we het dan wel in een veilige werkomgeving doen! Meer weten over ons brede pakket aan IT security trainingen? In deze blog vind je er alles over terug.

De MKB Fryslân 2020 voucherregeling

Het in nu de tijd om te investeren in de kennis en kunde van het personeel. Alleen al omdat dit helpt om op een later moment een inhaalslag te maken. De gemeente Smallingerland en provincie Friesland vergoeden maar liefst 50% van de opleidingskosten voor het bij- en omscholen van personeel. Wie in aanmerking wil komen voor deze voucherregeling kan tot en met 31 december 2020 een aanvraag indienen via deze website. Maar waarom zou je wachten als de maximale subsidie per werknemer € 2.500,– bedraagt?

Speciale trajecten van StarTel

Elkaar helpen, dat is waar het nu om gaat. Daarom bieden wij speciale pakketten die passen binnen deze voucherregeling. Als je namelijk 50% terugkrijgt en de maximale subsidie € 2.500,– bedraagt dan betekent dat, voor de snelle rekenaars onder ons, dat opleidingen met een totale investering van € 5.000,– ervoor in aanmerking komen.

Zullen we elkaar eens blij maken?

Neem contact met ons op, dan zorgen we voor een opleidingstraject op maat, gewoon virtueel en online vanaf de thuiswerkplek. Van IT security opleidingen tot aan workshops om te leren hoe je nog beter online kunt samenwerken.

Een positief bericht toch?

Marco Wagenveld – Eigenaar StarTel opleidingsbedrijven

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief