Wat gaat Adnan doen? Een Microsoft Azure webinar, mini training of…
Wat gaat Adnan doen? Een Microsoft Azure webinar, mini training of… 2

“Ik heb m’n auto de deur uitgedaan, want we leven in een deeleconomie en moeten met een andere mindset naar de wereld om ons heen gaan kijken.” Zo begint het gesprek met Adnan Hendricks, Microsoft Azure MVP. Zijn uitspraak is actueel en blijkt een grote link te hebben met datgene wat er in bekende public Cloud omgevingen, zoals Microsoft Azure, gebeurt.

Moet je tegenwoordig nog alles zelf bezitten?

Jarenlang hebben organisaties gedacht dat ze alle business functionaliteiten zelf in huis moesten hebben om succesvol te zijn, maar het tegendeel is waar. “Een opkomend internetbedrijf kan tegenwoordig razendsnel starten, zonder bijvoorbeeld zelf de logistiek of fulfilment in huis te hebben en zo is het met IT ook”, legt Adnan uit. Organisaties hoeven zelf geen grote kapitalen te investeren om zelf een infrastructuur te bouwen, maar kunnen met public Cloud oplossingen sneller beginnen en alvast verdienen. Zijn visie is dat het huidige ‘hebben’ gaat veranderen in iets tijdelijk afnemen en gebruiken omdat je er maar kort behoefte aan hebt. Door zijn werkzaamheden, als Microsoft Azure MVP over de hele wereld, ziet hij dit als een wereldwijde trend. Een trend die vooral ook gevolgd wordt door de jongere generatie en overcapaciteit, verspilling en het teveel betalen aan onnodige functionaliteiten voorkomt.

Werken op de computer van iemand anders creëert vragen

Cloud is gebruikmaken van de computer van iemand anders. Public Cloud, zoals Microsoft Azure is wellicht wel het meest bekende voorbeeld van een oplossing uit ‘de deeleconomie’. De uitdaging bij Cloud is echter dat er veel verschillende smaken zijn. Ga je als organisatie iets doen in een private Cloud bij een datacenter of toch gebruikmaken van een public Cloud omgeving? Welke innovatieve kansen zijn er met Cloud voor mijn business? Hoe zit het met wet- en regelgeving binnen bepaalde sectoren? Adnan is de man die daar graag duidelijkheid in wil brengen en bedrijven vooruit helpt. Adnan verzorgt naast maatwerk ook alle bekende Microsoft Azure trainingen en Azure webinars.

Op welke Cloud gerelateerde vraag wil jij het antwoord hebben?

Dit is een oproep. Adnan is namelijk iedere laatste week van de maand beschikbaar om voor klanten van Startel op locatie of online een Microsoft Azure training of workshop te geven. Welke Cloud gerelateerde vraag heb jij nog niet beantwoord gekregen? Op basis van jouw input kunnen we een webinar of training nog verder verfijnen en aanscherpen. Feedback wordt daarom enorm op prijs gesteld. Vul hier jouw vragen in die je rondom Microsoft Azure hebt.

Nu al inschrijven voor een Azure webinar van Adnan? Dat kan! Ga naar deze pagina om jezelf snel in te schrijven. Mocht je alvast meer willen weten over Adnan Hendricks, klik dan hier.

E-mail: info@startel.nl Telefoonnummer: 050 5028888

Delen wordt ook door ons gewaardeerd…

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *