Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12, 9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Zelf examens boeken

 

Welkom in het Startel examencenter. Wil jij je certificeren door middel van een examen? Bij StarTel kan je terecht voor examens van verschillende leveranciers.

 

Ons examencentrum is een groot deel van de week geopend voor iedereen die een examen wil boeken. Om het efficiënt en toegankelijk te houden vragen we je om zelf  je examen  te boeken via Pearson | VUE, zo kun je zelf het gewenste moment kiezen en inplannen. (Onze examenlocatie is via hen beschikbaar).

 

Op Pearson | VUE  examen kan je achterhalen voor welke instantie we examens kunnen afnemen. Klik op de organisatie waarvoor je examen wilt doen en je ziet direct hoe je het examen kunt boeken.

Omdat veel Microsoft examens bij ons worden af genomen hebben we voor Microsoft een document gemaakt met daarin de stappen die je moet nemen om het examen te boeken.

Op de site van Pearson | VUE staat een een demo examen dat een beeld geeft hoe een examen op de examencomputer verloopt. (let op: via een andere examenleveranciers zal dit iets anders  gaan).

 

Tot ziens in ons examencenter te Drachten!

 

 

Microsoft Vouchers ( Ik heb geen creditcard)

 

Voor het boeken heb je een creditcard nodig. We krijg veel vragen of het dan toch mogelijk is om te kunnen boeken. Daarom hebben we de mogelijkheid gemaakt om hier Microsoft MCP examen vouchers te kopen. Na betaling krijg je de voucher de eerst volgden werkdag op gestuurd.