6 voordelen van een intensief partnership met StarTel

Blije gezichten, dat is wat we uiteindelijk allemaal willen bereiken. Daarbij gaat het over het bereiken van win-win situaties, betere partnerships en nog meer tevreden klanten. Bijvoorbeeld door het geven van goede adviezen. Het zijn herkenbare uitdagingen waar elk bedrijf dagelijks mee te maken heeft. Ook deze blog gaat daarover. Dit is namelijk een oproep om een nog betere samenwerking met elkaar te realiseren. Dit zijn onze concrete ideeën hierover, te beginnen met een belangrijk startpunt om nog blijere gezichten te bereiken:

Intensievere partnerships starten door (nog) betere inventarisaties

De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel. Enerzijds is bijblijven een must, anderzijds moet je wel opleidingen kiezen die jouw organisatie en medewerkers echt vooruit helpen. Daarom zou onze insteek zijn om samen zo’n 12 maanden vooruit te plannen en te inventariseren welke opleidingsbehoeften er zijn. Dat levert namelijk de volgende 6 voordelen op:

Voordeel 1: Betere planningen maken voor allebei

Door vooruit goed te plannen verdwijnt het ad hoc karakter voor het invullen van passende ICT opleidingen. Samen maken we een planning welke optimaal afgestemd is op elk individu en op tijd in ieders agenda kan worden ingepland. Ook bij ons.

Voordeel 2: Aantrekkelijke kortingen

Een win-win betekent dat we klantentrouw en een daarbij behorende omzetgroei graag waarderen met aantrekkelijke kortingen. We geven een beloning die past bij de gerealiseerde omzet over een tijdsbestek van 12 maanden. Een en ander leggen we samen vooraf vast in een duidelijke partnerovereenkomst. Het aantrekkelijke is dat dit al vanaf twee opleidingen per jaar van toegevoegde waarde is voor alle betrokkenen.

Voordeel 3: Kennis op maat

Als we ruim van tevoren de opleidingsbehoefte kennen bestaat er een grotere kans op het leveren van maatwerk. Immers kunnen we putten uit een groot aantal kennisbronnen van onze opleidingspartners maar ook besluiten om een veel gevraagde opleiding toe te voegen aan ons aanbod. Zo hebben we bijvoorbeeld in verband met de invoering van de AVG wetgeving een leergang Functionaris Gegevensbescherming ontwikkeld. In de Europese Algemene Verordening en Meldplicht Datalekken is opgenomen dat het aanstellen van een “Functionaris Gegevensbescherming” verplicht is.

Voordeel 4: Deelnemers die beter voorbereid zijn hebben een grotere kans van slagen

Uit praktijkervaring weten we hoe fijn deelnemers het vinden als ze zich ruim van tevoren kunnen inlezen op onderwerpen die tijdens de ICT opleiding aan bod komen. Daardoor ontstaan in een eerder stadium vragen die leiden tot een nog intensievere kennisoverdracht en het behalen van meerdere certificaten en diploma’s.

Voordeel 5: Optimale inzet van vakdocenten

Door het kennen van de planningen over 12 maanden bij verschillende klanten kan StarTel de allerbeste docenten op een specifiek vakgebied selecteren en op tijd vrijmaken voor de gewenste opleidingen.

Voordeel 6: Verdiepte klantrelatie

Een goed partnership betekent het geven van wederzijds advies en het kunnen afstemmen van ons aanbod op de opleidingsbehoefte die zich voordoet. We hopen dat deze aanpak helpt om de klantentevredenheid nog meer te verbeteren en er samen profijt uit te halen. ?

Tijd voor een intensief partnership?

We maken graag persoonlijk tijd vrij om zowel de organisatorische, menselijke als financiële voordelen te verduidelijken. Daarnaast stellen we suggesties of aanvullingen op deze blog enorm op prijs. Neem hier contact met ons op als je net als wij behoefte hebt aan het maken van een intensief opleidingsplan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *