Skip to content

Examencentrum StarTel

StarTel is gevestigd in Drachten. (Lavendelheide 12, 9202 DP, Drachten)

Als examencentrum is StarTel geautoriseerd en gecertificeerd voor zowel VUE, EXIN als Prometric,. Bij ons kunt je terecht voor vele ICT-examens waaronder die van Microsoft, Citrix, Cisco, Novell, VMware, Linux (LPI), Oracle (SUN), ITIL, ASL, BiSL, etc.

Examens worden individueel per computer afgenomen en de uitslag is veelal direct na afloop bekend. Er is doorgaans voldoende ruimte in ons examenlokaal, dus je kunt in principe zelf bepalen wanneer je examen doet.

Mogelijke tijden: elke werkdag behalve woensdag om 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur.
Mocht na je online boeking blijken dat er toch geen plaats is, dan nemen wij uiteraard z.s.m. contact met je op om een ander tijdstip te bepalen.

 

TIP: Onderstaand kun je direct inschrijven voor een examen

 

Opmerkingen:

  • Je dient je tenminste twee werkdagen voor het examen aan te melden.
  • Annuleren van een examen kan kosteloos, mits dit twee werkdagen voor de examendag gebeurt. Annuleert je later of komt je onverhoopt niet opdagen, dan zijn we genoodzaakt de kosten van het examen geheel in rekening te brengen. De aankoop van het examenmateriaal heeft dan namelijk al plaatsgevonden.
  • Indien je in het verleden Microsoft-examens bij Pearson VUE heeft afgelegd, graag je MS-nummer vermelden op het aanmeldingsformulier.
  • Wij accepteren geen examenvouchers.
  • De examens worden altijd afgenomen in ons opleidingscentrum in Drachten. Voor een routebeschrijving, zie de pagina 'contact'.
  • Kies uit onderstaande knoppen om je examen in te schrijven.
test-center-01