Leveranciers

In de dynamische IT-sector zijn kwalitatieve opleidingen essentieel. Leveranciers spelen hierin een sleutelrol door als schakel te fungeren tussen de nieuwste technologieën en de benodigde vaardigheden. Samenwerkingen met vooraanstaande organisaties zoals Microsoft, CompTIA, Mile2 en EC-Council benadrukken deze rol. Deze partnerschappen zorgen ervoor dat IT-professionals toegang hebben tot de meest actuele kennis en certificeringen, essentieel voor het bijblijven in een snel veranderende branche.

 • Microsoft

  Startel, als officieel Microsoft Learning Partner, biedt een groot aantal Microsoft-trainingen, workshops en zelfstudiepakketten. Ons aanbod omvat Microsoft Azure, Microsoft 365, Power Platform, Security, Data & AI, Dynamics 365, Office, en gespecialiseerde workshops over Windows Server, databases, programmeertalen, en Power Automate.

  Over Microsoft   Microsoft trainingen

 • EC-Council

  Startel, een erkende EC-Council-partner, biedt het volledige EC-Council-portfolio aan, uniek in Nederland. Beschikbaar in zelfstudie, klassikaal of virtueel, omvat ons aanbod cursussen in ethisch hacken, penetratietesten, forensisch onderzoek en het beveiligen van .NET- en Javaprogramma’s. Onze certificeringen bewijzen jouw praktische vaardigheden in het beschermen tegen cyberaanvallen.

  Over EC-Council   EC-Council trainingen

 • CompTIA

  Startel is zowel Delivery partner als Academic partner van CompTIA. Wij bieden het volledige assortiment aan leverancierneutrale klassikale en virtuele trainingen en zelfstudiepakketten van CompTIA.

  Bekijk ons aanbod van CompTIA trainingen

 • Mile2

  Startel is een geaccrediteerd Mile2-partner. Het gehele portfolio aan trainingen en certificeringen wordt door Startel aangeboden in klassikale-, virtuele-, en zelfstudievorm. Naast Accredited Training Partner is Startel Europees Distributeur voor Mile2. Mile2 biedt cybersecuritytrainingen op verschillende niveaus, namelijk: 100, 200, 300, 350 en 400.

  Bekijk ons aanbod van Mile2 trainingen

 • ISTQB

  Als geaccrediteerd partner van ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) biedt Startel een uitgebreid programma aan voor (aspirant-)software testers. Wij bieden de internationaal erkende ISTQB-trainingen aan, waarmee professionals expertise in software testen op kunnen doen, aan kunnen tonen en verder kunnen ontwikkelen.

  Bekijk ons aanbod van ISTQB trainingen

 • TMap®

  TMap® (Test Management Approach) is een toonaangevende methode voor gestructureerd testen en wordt wereldwijd erkend als een standaard voor professionele software testers. Deze methode omvat niet alleen traditionele testtechnieken, maar ook nieuwe ontwikkelingen, zoals Agile en DevOps.

  Bekijk ons aanbod van TMap® trainingen

 • Linux Professional Institute (LPI)

  Ontdek de kracht van Open Source met LPI (Linux Professional Institute). Als officieel LPI-gecertificeerde IT-opleider bieden wij Linux-trainingen op verschillende niveaus aan. Door middel van hoogwaardig lesmateriaal krijg jij een diepgaande en praktijkgerichte leerervaring.

  Bekijk ons aanbod van LPI trainingen

 • PeopleCert/AXELOS

  In de ICT-sector bewijzen ITIL® 4 en PRINCE2®, beide ontwikkeld door PeopleCert/AXELOS Ltd, zich als toonaangevende hulpmiddelen voor project- en procesmanagement. Als geaccrediteerde aanbieder van PeopleCert/AXELOS Ltd helpen wij jou om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van project- en procesmanagement te verbeteren.

  Bekijk ons aanbod van PeopleCert trainingen

 • Cisco

  Als IT-opleider begrijpen wij het cruciale belang van robuuste netwerkfundamenten in onze alsmaar groeiende digitale wereld. Als onderdeel van ons uitgebreid assortiment van trainingen, bieden wij een aantal Cisco-gecertificeerde trainingen aan. Deze trainingen zijn ontworpen om jou, of je nu een beginner bent of een ervaren professional, de benodigde kennis en vaardigheden te bieden zodat jij een deskundige netwerkbeheerder wordt.

  Bekijk ons aanbod van Cisco trainingen

 • VMware

  Als IT-opleider weten wij hoe belangrijk geavanceerde virtualisatietechnologieën zijn in de huidige ICT-wereld. Daarom bieden wij een aantal gespecialiseerde VMware-trainingen aan. Deze zijn speciaal ontworpen om jou op te leiden in het opzetten, beheren en onderhouden van een effectieve virtuele infrastructuur.

  Bekijk ons aanbod van VMware trainingen

 • AWS

  Verkrijg essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van AWS (Amazon Web Services) bij Startel. In de AWS-trainingen en -zelfstudiepakketten leer je over de verschillende mogelijkheden van AWS. Je leert bijvoorbeeld over het opzetten van cloudomgevingen, de architectuur van AWS en de verschillende mogelijkheden binnen een AWS-omgeving. De opleidingen zijn gericht om de basis te vormen voor het opzetten, beheren en optimaliseren van AWS-diensten.

  Bekijk ons aanbod van AWS trainingen

 • Agile United

  De unieke trainingen van Agile United zijn speciaal ontworpen om ICT-professionals te voorzien van de meest geavanceerde kennis en vaardigheden in software testen en Agile-projectbeheer. De trainingen van Agile United omvatten verschillende onderwerpen, gericht op het versterken van jouw vaardigheden in software testen. Je leert bijvoorbeeld de basisprincipes en gevorderde technieken van software testen.

  Bekijk ons aanbod van Agile United trainingen