27 november 2023
11/27/2023

Examencentrum

Zorgeloos je examen behalen

Als erkend testcentrum van Pearson VUE, Kryterion en EXIN, is Startel dé plek in Noord-Nederland voor het afleggen van diverse ICT-examens. Of je nu een professional bent die zich wil verdiepen, of een beginner die in de IT wil werken; ons examencentrum biedt een rustige en geschikte omgeving voor het afleggen van examens.

Een geautoriseerd Pearson VUE-testcentrum

Wij zijn een geautoriseerd Pearson VUE-testcentrum. Pearson VUE is wereldwijd bekend om het aanbieden van een groot aantal geaccrediteerde examens. Bij Startel krijg jij de gelegenheid om deze examens te boeken en in een rustige omgeving af te nemen.

Bij Startel helpen wij jou om op een eenvoudige manier jouw examen te boeken via de website van Pearson VUE. Met deze flexibele benadering kun je zelf het gewenste moment kiezen en inplannen, passend bij jouw schema.

Regels voor het afleggen van een examen

Voordat je ons examenlokaal betreedt, kun jij jouw persoonlijke bezittingen, zoals een tas of portemonnee, veilig bewaren in een kluis. De sleutel van de kluis mag je meenemen in het examenlokaal. Daarnaast vragen we je om ook alle voorwerpen waarvan mogelijk misbruik kan worden gemaakt, veilig op te bergen. Dit is een belangrijke stap om de integriteit van het examenproces te waarborgen.

Dit zijn onder andere:

  1. Lesmateriaal.
  2. Mobiele telefoons.
  3. Tablets.
  4. Smartwatches.
  5. Notities en spiekbriefjes.

Om het examenlokaal zo schoon mogelijk te houden en een optimale omgeving voor iedereen te garanderen, is het niet toegestaan om eten of drinken in het examenlokaal mee te brengen. Een glas water of een gesloten flesje water is wel toegestaan.

**Door je voor een examen bij Startel in te schrijven, stem je ermee in om informatie over nieuwe certificeringen en examens te ontvangen. Je kunt je op elk moment afmelden. 

Wil je je nog beter voorbereiden op het examen? Bekijk dan deze video

Openingstijden examencentrum

Al 25 jaar dé opleider op het gebied van IT in Nederland

dinsdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00.

Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres en geef zelf de nodige richting aan jouw carrière in de IT!

050-5028888