Vakgebieden

 

Security 

Startel is erkend en geaccrediteerd specialist in trainingen op het gebied van (cyber)security en informatiebeveiliging.De belangrijkste leveranciers waarvoor wij Accredited Learning Partner zijn zijn: EC-Council, Mile2 en Microsoft.

Bekijk onze security trainingen

Open source

Startel is erkend en geaccrediteerd specialist in trainingen op het gebied van open source. We zijn een LPI gecertificeerde opleidingsorganisatie en maken gebruik van de officiële lesmaterialen en/of de materialen van IT-Gilde.

Bekijk onze open source trainingen

Data

Startel is specialist op het gebied van data. Wij garanderen topkwaliteit vanwege het feit wij vanuit Startel intensief samenwerken met Data Knowledge Academy (DKA), dé absolute autoriteit op het gebied van data opleidingen. Alle (Microsoft) data trainingen worden gegeven door trainers van DKA.

Bekijk onze data trainingen

Cloud

Startel is erkend en geaccrediteerd specialist op cloud gebied. Belangrijkste leveranciers waarvoor wij kennis aanbieden zijn: Microsoft, AWS en Google. Daarnaast bieden we leverancier onafhankelijke cloud kennis vanuit CompTIA. Cloud computing is het via een netwerk op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens.

Bekijk onze cloud trainingen

Project- & Processmanagement

Startel is erkend en geaccrediteerd specialist op project- en procesmanagement gebied. Als affiliate van Van Haren Publishing bieden we veel trainingen en certificeringen aan waaronder Prince2, ITIL, Lean Six Sigma, BiSL, Scrum, Agile.

Bekijk onze project- en procesmanagement trainingen

Software testen

Startel is erkend en geaccrediteerd specialist op software testen gebied. De belangrijkste leveranciers waarvan wij kennis en certificering aanbieden zijn ISTQB, TMAP en diverse door onze specialisten ontwikkelde workshops op maat.

Bekijk onze software testen trainingen