Accreditaties

Welkom op onze accreditatiepagina. Als geaccrediteerde partner van toonaangevende IT-organisaties zoals Microsoft, CompTIA, Mile2 en EC-Council, bieden wij hoogwaardige, actuele opleidingen aan. Onze samenwerkingen garanderen een opleidingsaanbod dat de industrienormen weerspiegelt en uw vaardigheden aanscherpt voor succes in de snel evoluerende technologische wereld. Ontdek hier hoe onze accreditaties uw professionele groei kunnen ondersteunen.

 • Microsoft

  Startel, als officieel Microsoft Learning Partner, biedt een compleet scala aan Microsoft-trainingen, workshops en certificeringen. Ons aanbod omvat Microsoft Azure, Microsoft 365, Power Platform, Security, Data & AI, Dynamics 365, Office, en gespecialiseerde workshops over Windows Server, databases, programmeertalen, en Power Automate sessies.

  Bekijk ons aanbod van Microsoft trainingen

 • EC-Council

  Startel, een erkende EC-Council-partner, biedt het volledige EC-Council-portfolio aan, uniek in Nederland. Beschikbaar in zelfstudie, klassikaal of virtueel, omvat ons aanbod cursussen in ethisch hacken, penetratietesten, forensisch onderzoek en het beveiligen van .NET- en Javaprogramma’s. Onze certificeringen bewijzen jouw praktische vaardigheden in het beschermen tegen cyberaanvallen

  Bekijk ons aanbod van EC-Council trainingen

 • Mile2

  Startel is een geaccrediteerd Mile2-partner. Het gehele portfolio aan trainingen en certificeringen wordt door Startel aangeboden in klassikale-, virtuele-, en zelfstudievorm. Naast Accredited Training Partner is Startel Europees Distributeur voor Mile2. Mile2 biedt cybersecuritytrainingen op verschillende niveaus, namelijk: 100, 200, 300, 350 en 400.

  Bekijk ons aanbod van Mile2 trainingen

 • CompTIA

  Startel is zowel Delivery partner als Academic partner van CompTIA. Wij bieden het volledige assortiment aan leverancierneutrale klassikale en virtuele trainingen en zelfstudiepakketten van CompTIA.

  Bekijk ons aanbod van EC-Council trainingen

 • ISTQB

  Als geaccrediteerd partner van ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) biedt Startel een uitgebreid programma aan voor softwaretestprofessionals. Wij zijn trots om de internationaal erkende ISTQB-certificeringen aan te bieden, waarmee professionals hun expertise in softwaretesting kunnen aantonen en verder ontwikkelen.

  Bekijk ons aanbod van ISTQB trainingen

 • TMap®

  TMap® (Test Management Approach) is een toonaangevende methode voor gestructureerd testen en wordt wereldwijd erkend als een standaard voor professionele software-testers. Deze methode omvat niet alleen traditionele testtechnieken, maar ook nieuwe ontwikkelingen, zoals Agile en DevOps.

  Bekijk ons aanbod van TMap trainingen

 • LPI

  Ontdek de kracht van Open Source met LPI (Linux Professional Institute). Als officieel LPI-gecertificeerde IT-opleider bieden wij Linux-trainingen op verschillende niveaus aan. Door middel van hoogwaardig lesmateriaal krijg je een diepgaande en praktijkgerichte leerervaring.

  Bekijk ons aanbod van LPI trainingen

 • PeopleCert/AXELOS

  In de ICT-sector bewijzen ITIL® 4 en PRINCE2®, beide ontwikkeld door PeopleCert/AXELOS Ltd, zich als toonaangevende hulpmiddelen voor project- en procesmanagement. Wij zijn een geaccrediteerde aanbieder van trainingen en zelfstudiepakketten die jou helpen om jouw kennis en vaardigheden op deze gebieden te verbeteren.

  Bekijk ons aanbod van PeopleCert trainingen

 • CISCO

  Als IT-opleider begrijpen wij het cruciale belang van robuuste netwerkfundamenten in onze alsmaar groeiende digitale wereld. Als onderdeel van ons uitgebreide assortiment in ICT-opleidingen, bieden wij een aantal Cisco-gecertificeerde trainingen aan. Deze trainingen zijn ontworpen om jou, of je nu een beginner bent of een ervaren professional, de benodigde kennis en tools te geven om een deskundige netwerkbeheerder te worden.

  Bekijk ons aanbod van Cisco trainingen

 • VMware

  Als IT-opleider weten wij hoe belangrijk geavanceerde virtualisatietechnologieën zijn in de huidige ICT-wereld. Daarom bieden wij een aantal gespecialiseerde VMware-trainingen aan. Deze zijn speciaal ontworpen om jou op te leiden in het opzetten, beheren en onderhouden van een effectieve virtuele infrastructuur.

  Bekijk ons aanbod van VMware trainingen

 • AWS

  Verkrijg essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van AWS (Amazon Web Services) bij Startel. In de AWS-trainingen en -zelfstudiepakketten leer je over de verschillende mogelijkheden van AWS. Je leert bijvoorbeeld over het opzetten van cloud-omgevingen, de architectuur van AWS en de verschillende mogelijkheden binnen een AWS-omgeving. De opleidingen zijn gericht om de basis te vormen voor het opzetten, beheren en optimaliseren van AWS-diensten.

  Bekijk ons aanbod van AWS trainingen

 • Agile United

  De unieke trainingen van Agile United zijn speciaal ontworpen om ICT-professionals te voorzien van de meest geavanceerde kennis en vaardigheden in software testen en Agile-projectbeheer. De trainingen van Agile United omvatten verschillende onderwerpen, gericht op het versterken van jouw vaardigheden in software testen. Je leert bijvoorbeeld de basisprincipes en gevorderde technieken van software testen.

  Bekijk ons aanbod van Agile United trainingen