Klanten van Startel

In de snel ontwikkelende IT-wereld is het voor organisaties cruciaal om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Als toonaangevende IT-opleider helpen wij veel verschillende klanten in Nederland en België, waaronder kleine- en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Onze expertise en ervaring hebben ons tot een betrouwbare partner in het opleiden van bekwaam IT-personeel gemaakt.

Overheidsinstellingen: veiligheid en naleving

In de overheidssector zijn specifieke eisen rondom IT noodzakelijk. Wij bieden trainingen en zelfstudiepakketten aan die gericht zijn op informatiebeveiliging, naleving van privacywetten en verandermanagement. Dit helpt overheidsinstanties niet alleen aan veiligheidsnormen te voldoen, maar ook om gevoelige informatie zo veilig mogelijk te bewaren.

Financiële sector: aan de voorhoede van digitalisering

Banken en verzekeringsmaatschappijen ondergaan een digitale transformatie. Door middel van trainingen en zelfstudiepakketten bieden wij de kennis en vaardigheden om te kunnen voldoen aan de dynamische eisen van deze sector. Dit omvat bijvoorbeeld automatisering tot data-analyse, essentieel voor het concurreren in een steeds meer gedigitaliseerde financiële wereld

Industrie: innovatie en efficiëntie

In de industriële sector, waar automatisering en digitale transformatie aan de orde van de dag zijn, bieden onze trainingen en zelfstudiepakketten de essentiële kennis en vaardigheden. Dit stelt organisaties in staat om innovatief en efficiënt te blijven, terwijl ze de veiligheid en productiviteit verhogen.

Zorgsector: technologie voor betere zorg

In de zorgsector is het van groot belang dat medewerkers beschikken over de nieuwste kennis en kunde op het gebied van ICT. Dit betreft het veilig bewaren van patiëntgegevens tot telegeneeskunde. Onze gespecialiseerde trainingen en zelfstudiepakketten helpen zorginstellingen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren door middel van geavanceerde technologie.

ICT op peil: onmisbaar voor elke sector

Voor elke sector, van overheid tot commerciële bedrijven, is het essentieel om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de ICT. Onze trainingen en zelfstudiepakketten bieden niet alleen nieuwe inzichten, maar ook het vertrouwen om in deze snel en alsmaar veranderende wereld te navigeren en uit te blinken.

Detachering: flexibel en up-to-date

Detacheerbedrijven moeten hun personeel voortdurend bijscholen om te voldoen aan de veranderende eisen van organisaties. Onze trainingen en zelfstudiepakketten voorzien medewerkers van de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van ICT, van cloud

computing tot cybersecurity, zodat ze altijd klaar zijn voor de uitdagingen bij verschillende organisaties.