26 april 2024
4/26/2024

Veelgestelde vragen

 

Inschrijving
 • Kan ik een training annuleren?

  Je kunt een training zonder kosten annuleren tot twee weken voor de start van de training.
 • Wat is het maximaal aantal deelnemers aan een training?

  Het maximum aantal deelnemers per training is standaard 10 personen. Afhankelijk van de specifieke situatie en in overleg met de trainer is het mogelijk dit aantal te verhogen.
 • Kan ik een incompany training aanvragen?

  Ja, je kunt een incompany training aanvragen. Deze training wordt op locatie binnen jouw organisatie verzorgd en kan aangepast worden aan de specifieke wensen van jouw bedrijf.    
 • Hoe weet ik dat de inschrijving van mijn training gelukt is?

  Na inschrijving voor een training ontvang je automatisch een bevestigingsmail van ons. Controleer je spambox als je deze niet in je inbox kunt vinden. Mocht de mail daar ook niet zijn, neem dan gerust contact met ons op om je inschrijving te bevestigen.
 • Vanwege onverwachte omstandigheden kan ik niet deelnemen. Wat moet ik doen?

  Mocht dit zich voordoen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, bij voorkeur telefonisch, zodat we het probleem kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden.
 • Vanwege ziekte kan ik niet meer deelnemen aan de training. Kan ik mijn training doorschuiven?

  Ja, als je vanwege ziekte of een andere geldige reden niet kunt deelnemen aan de training, brengen we geen extra kosten in rekening. Daarnaast houden we je op de hoogte over de datum van de volgende sessie, zodat je alsnog kunt deelnemen.
Verloop van training
 • Wat zijn de trainingstijden?

  We vragen cursisten om om 8:30 aanwezig te zijn, zodat de training stipt om 9:00 kan beginnen. De training duurt over het algemeen tot ongeveer 17:00 uur. Het is echter goed om te weten dat de eindtijd kan variëren, afhankelijk van de trainer en het specifieke programma van de training.
 • Vanwege onverwachte omstandigheden kan ik niet deelnemen. Wat moet ik doen?

  Mocht dit zich voordoen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, bij voorkeur telefonisch, zodat we het probleem kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden.
 • Op welke locatie vind de training plaats?

  Onze training vindt plaats op onze trainingslocatie in Drachten, op Lavendelheide 12. Het is een gemakkelijk te vinden locatie met voldoende parkeergelegenheid en alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabele en productieve trainingservaring.
 • Zit er lunch inbegrepen bij de training?

  Ja, bij onze trainingen is de lunch inbegrepen. We zorgen ervoor dat onze cursisten tijdens de training goed worden verzorgd met een smakelijke lunch en snacks tussendoor. Zo kunnen jullie je volledig concentreren op de training zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van eten.
 • Kan ik specifieke wensen doorgeven voor de lunch?

  We staan open voor specifieke wensen voor de lunch als het noodzakelijk is, bijvoorbeeld vanwege allergieën of dieetbeperkingen. Als je dergelijke behoeften hebt, laat het ons dan van tevoren weten. We zullen ons best doen om de lunch af te stemmen op jouw behoeften, zodat je zorgeloos kunt genieten van de maaltijd tijdens de training.
 • Waar moet ik parkeren? En is dit gratis?

  Je kunt parkeren direct naast het pand, en het goede nieuws is dat het gratis is. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren. Mocht het voorkomen dat de parkeerplaats wel vol is, dan kan je de auto altijd aan de weg parkeren.
 • Ontvang ik een officieel certificaat na afloop van een training?

  Ja, onze cursisten ontvangen een certificaat van deelname vanuit Startel. Dit certificaat is het bewijs dat mensen een cursus of training hebben gevolgd en kan worden gedeeld op LinkedIn. Het kan ook voorkomen dat je vanuit de leverancier een extra certificaat of diploma ontvangt.
 • Moet ik een eigen laptop meenemen naar de training?

  Bij Startel hanteren we het principe van 'bring your own device'. Wij vragen je daarom om je eigen laptop mee te nemen naar de training.
Financiële zaken
 • Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

  De prijzen vermeld op onze website zijn exclusief BTW.
 • Kan ik de training gesplitst betalen?

  Je hebt de mogelijkheid om de kosten voor de training gespreid te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze regeling.
 • Zijn lesmateriaal, lunch, koffie, thee bij de prijs inbegrepen?

  Ja, dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Hoe werkt betalen als ik via het UWV een training aanvraag?

  Als je via het UWV een training aanvraagt voor omscholing, vergoedt het UWV tot 5000 euro van je scholingskosten, inclusief btw. Voor meer informatie of hulp bij het aanvragen, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om je te helpen met het maken van de volgende stap in je carrière!
 • Wanneer ontvang ik de factuur?

  De factuur voor de training wordt in dezelfde week als de training verstuurd. Als je de factuur niet binnen de week van de training hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Studiemateriaal
 • Moet ik studiemateriaal zelf aanschaffen?

  Je hoeft zelf geen studiemateriaal aan te schaffen. Dit regelen wij voor je!
 • Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?

  Wij zorgen ervoor dat het materiaal klaarligt in het lokaal op de trainingslocatie. Als je de training virtueel of via zelfstudie volgt, sturen we het studiemateriaal minimaal een week voor aanvang van de training naar je thuisadres.
 • Mag ik het studiemateriaal houden?

  Ja, het studiemateriaal dat je ontvangt voor de training mag je houden. Zo kun je ook na de training verder leren en de informatie op je eigen tempo herhalen.