Kom naar “College Cloud” tijdens Connect.FRL

Kom naar “College Cloud” tijdens Connect.FRL

Ben jij die jonge ambitieuze IT professional die nog meer wil begrijpen van Public Cloud? Of ben jij die IT’er die overweegt om de huidige applicaties te migreren naar Microsoft Azure of Amazon Web Services (AWS)? Dan mag je het unieke en grote Connect.FRL evenement in Friesland niet missen!

De handen ineengeslagen

IT innnovaties komen tegenwoordig steeds vaker uit het hoge noorden en aan het ontwikkelen van de regio besteden wij graag onze energie. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en faciliteert StarTel tijdens het Connect.FRL evenement twee public Cloudsessies. Professionele trainers worden ingevlogen en tijdens deze dag, op woensdag 11 december, kan je zowel met als zonder examenvoucher deelnemen aan de StarTel “College Cloud.”

Twee Cloudsessies

StarTel faciliteert in de middag twee Cloudsessies gericht op kennisoverdracht en voorbereiding op de zelfstudie. Daarbij kan je een keuze maken uit de Microsoft Azure Fundamentals (met of zonder examen voucher) of de AWS Essentials (met of zonder examenvoucher).

Deze sessies vinden tegelijkertijd plaats, dus is het aan jou om een keuze te maken. In beide sessies wordt door een gecertificeerde trainer een masterclass of examen voorbereiding gedaan zodat je precies weet op welke onderdelen je nog extra focus kunt leggen tijdens de zelfstudie. Hiermee ben je in de maand na deze masterclass zelf voorbereid op het examen of doorloopt je zelfstandig een zelfstudie naar keuze.

Redenen om er woensdag 11 december bij te zijn

Het is uniek dat je tussen 09:00 uur en 18:00 uur zoveel informatie over de Public Cloud kunt ontvangen. Maar daarnaast zijn er nog meer redenen om woensdag 11 december in je agenda te zetten:

  • Kom in contact met circa 1.200 mensen die allemaal werkzaam zijn in de IT en ICT.
  • Leer over innovaties, bijvoorbeeld alles rondom de zelfrijdende auto of de inzet van drones bij het testen van vliegtuigen.
  • Maak kennis met vooraanstaande technologie bedrijven uit de regio.
  • Laat je motiveren door inspirerende sprekers en breid je netwerk uit.
  • Verhoog je persoonlijke waarde door de impact van Cloud nog beter te begrijpen.

Komen dus! Het Connect.FRL evenement verrijkt jouw persoonlijke kennis met de allerbeste mensen binnen jouw vakgebied.

Wil jij de Cloudspecialist van het hoge noorden zijn?

Maak dan een keuze uit Amazon AWS of Microsoft Azure. Zorg er in ieder geval voor dat je begrijpt waarom zoveel applicaties op dit moment naar de Cloud migreren zodat je daar een belangrijke rol bij kunt spelen.

Klik hier om je in te schrijven voor “College Cloud”, of kijk nog even op deze pagina van Connect.FRL waar je het programma en de workshops kunt teruglezen.

Let op: Connect.FRL richt zich op studenten young professionals en werkzoekenden in de ICT. Je kunt alleen aan de workshops deelnemen wanneer je je opgeeft voor het Connect.FRL evenement op 11 december. Aanmelden kan hier.

Graag tot ziens!

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief