Microsoft Office 365 power nodig? Jouw kennisniveau in 5 vragen duidelijk

Microsoft Office 365 power nodig? Jouw kennisniveau in 5 vragen duidelijk

Werken jij en je collega’s al slim genoeg met alle moderne tools van Microsoft Office 365 of wordt er slechts een klein percentage gebruikt van de mogelijkheden die in jouw Microsoft cloudoplossing geboden worden? Om een goed antwoord te krijgen over de status van jouw kennisniveau stellen we vijf persoonlijke vragen:

Welke score geef je? (Cijfer 0 t/m 10)

  1. Ik weet alles van Microsoft PowerApps en hoe ik bijvoorbeeld belangrijke data naar mijn smartphone kan krijgen of een werk- of klantproces ermee kan vereenvoudigen.
  2. Het verschil tussen samenwerken in Microsoft Teams of SharePoint is mij geheel duidelijk.
  3. Ik maak gebruik van efficiënt ingerichte workflows, gemaakt via Microsoft Flow, om onnodige handelingen en kosten te besparen.
  4. Ik heb krachtige dashboards gemaakt, met PowerBI waarin ik in één oogopslag belangrijke data duidelijk heb die ik nodig heb om mijn dagelijkse werkzaamheden nog productiever in te richten.
  5. De afgelopen periode ben ik veel slimmer gaan werken, want ik overzie het complete beeld van al deze geïntegreerde Microsoft tools.

“En…?”

De realiteit

De kans op allemaal tienen is niet zo groot. De afgelopen periode is er bij veel bedrijven sprake geweest van een enorme digitale transformatie door het werken in de Cloud. Door de overvloed aan applicaties is het niet ondenkbaar dat je of door de bomen het bos niet meer ziet, het totaalbeeld allang kwijt bent of niet alle Microsoft Office 365 mogelijkheden slim en efficiënt gebruikt. Als de adoptie van nieuwe Microsoft technologie niet helemaal gelukt is, dan is het nu tijd om daar iets aan te gaan doen:

Zien is geloven! – Inspiratiesessie Office 365

Het anders samenwerken ga je vanzelf doen als je de voordelen ervan inziet. Daarom organiseren we een Inspiratiesessie Office 365 samen met Syto Boonstra. Hij is een ervaren trainer en consultant op het gebied van Microsoft SharePoint, Microsoft Project Online, Microsoft Powerapps, Microsoft FLow, Microsoft Power BI en dus het complete Microsoft Office 365 portfolio. Stel hem al jouw vragen!

Hij zal je op een hele praktische manier de voordelen van de verschillende tools laten zien, maar vooral ook laten zien hoe al deze Microsoft tools slim met elkaar kunnen samenwerken. Zodat je na afloop begrijpt waar er grote verbeterslagen te maken zijn in iets wat je nu al in huis hebt.

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij de implementatie van Office 365. Maar ook voor iedereen die dagelijks werkt met Office 365 en erachter is gekomen dat heel veel mogelijkheden van Microsoft Office 365 nog onbekend zijn.

Microsoft Office 365 power

Schrijf je hier in om tienen te scoren, maar vooral ook om te begrijpen hoe je efficiënter, slimmer, productiever en kostenbesparend kunt gaan werken. Het inschrijven van collega’s mag natuurlijk ook.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief