Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Ontdek de veelbelovende werking van ChatGPT!

In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie (AI) een enorme vooruitgang geboekt en heeft het onze interactie met computers en technologie getransformeerd. Een opmerkelijke ontwikkeling in het AI-landschap is ChatGPT, een geavanceerd taalmodel dat in staat is om gesprekken met gebruikers te voeren en tekst te genereren op basis van verschillende bronnen. In deze blog zullen we de kracht van kunstmatige intelligentie verkennen en een inleiding geven op de interessante training genaamd: “ChatGPT in 1 dag”!

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een taalmodel ontwikkeld door OpenAI en is gebaseerd op het befaamde GPT-3-model. Het is getraind doormiddel van een enorme hoeveelheid tekstgegevens en kan nu dienen als een virtuele gesprekspartner. ChatGPT begrijpt het verband van de tekst die door de gebruikers worden ingevoerd en genereert passende en samenhangende antwoorden. Met kunstmatige intelligentie kunnen we gesprekken aangaan, vragen stellen, advies krijgen en zelfs ideeën uitwisselen.

De kracht van ChatGPT

Natuurlijke interactie

ChatGPT maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om menselijke taal te begrijpen en natuurlijke interacties na te bootsen. Kunstmatige intelligentie kan naast het herkennen van sleutelwoorden, ook zinnen en vragen van gebruikers begrijpen en erop reageren.

Breed toepassingsgebied

ChatGPT kan worden ingezet in verschillende organisaties en sectoren. Enkele voorbeelden zijn: automatische antwoorden geven op gebruikersvragen, het maken van tekst voor webpagina’s, het uitvoeren van berekeningen en nog veel meer. Het voordeel hiervan zijn dat regelmatige taken snel en makkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Verder kan kunstmatige intelligentie het werk van de klantendienst en hulplijn verlichten door eenvoudige (gebruikers)vragen af te handelen. Kunstmatige intelligentie kan ook worden geïntegreerd met andere toepassingen.

Leren door de gebruikers

ChatGPT kan worden getraind om specifieke taken en zinsverbanden beter te begrijpen. Door middel van voorbeelden en commentaar van de gebruikers, kan kunstmatige intelligentie zich aanpassen en verbeteren naarmate gebruik en tijd.

De training: "ChatGPT in 1 dag"

Word in slechts één dag eindbaas in ChatGPT! Maak je klaar om in de wereld van kunstmatige intelligentie en ChatGPT te duiken.

Leer alles over verschillende soorten AI en hoe ChatGPT jouw ultieme werkmaatje kan zijn.

De training: “ChatGPT in 1 dag” is een behulpzame workshop die ontworpen is om professionals uit verschillende vakgebieden de mogelijkheid te bieden om de kracht van ChatGPT te ontdekken en te benutten.

Tijdens deze intensieve training zullen deelnemers de volgende onderwerpen verkennen:

 • Inleiding op kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence).
 • Soorten chatbots.
 • Wat is ChatGPT?
 • ChatGPT als vraagbaak.
 • ChatGPT als programmeerhulp.
 • Systeemberichten.
 • Schrijven van goede prompts.
 • ChatGPT als parser.
 • Compressed prompts met emoticons.
 • Verbinden met de ChatGPT API.
 • Alternatieven voor ChatGPT.

Conclusie

ChatGPT opent een wereld van mogelijkheden voor natuurlijke en interactieve communicatie met kunstmatige intelligentie. Met het vermogen om menselijke taal te begrijpen en passende antwoorden te genereren, transformeert ChatGPT de manier waarop wij met technologie omgaan.

Door deel te nemen aan de training: “ChatGPT in 1 dag” kun jij dit krachtige hulpmiddel verkennen en leren hoe je het toe kunt passen in de professionele werkomgeving. Bereid je voor op een interessante en transformerende ervaring!

Klik op de oranje knop om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Stay Connected

More Updates