17 januari 2024
1/17/2024

Thea Plantinga

Bij Startel zetten we ons volledig in om het onze cursisten zo makkelijk mogelijk te maken. En dat zou ons nooit lukken zonder de inzet van: Thea, onze Facilitair en Administratief Medewerkster! Tijd om haar aan jullie voor te stellen!

Hallo! Mijn naam is Thea Plantinga en woonachtig in Drachten met mijn 2 dochters. Ik heb ook een partner, maar die woont niet bij ons.

In mijn vrije tijd ga ik graag vissen, lezen, kamperen en wandelen met mijn hond. Ook vind ik het gezellig om met vrienden/familie samen te eten. In het verleden heb ik gewerkt als verkoopmedewerkster bij een visboer en als administratief medewerkster bij een garagebedrijf. Nu zijn beide gecombineerd in één baan en dat is helemaal leuk!

Ik ben sinds 2 jaar werkzaam bij Startel en ik heb het erg naar mijn zin. We hebben een ontzettend leuk en divers team en de personeelsfeestjes zijn altijd super gezellig. We hebben bij Startel allemaal onze eigen afdeling/taken, dus je weet altijd wat je moet doen. Onderling weten we van elkaar wat er moet gebeuren, zodat we bij vakantie en/of ziekte niet in de problemen komen. De sfeer is heel informeel dus dat is erg fijn, we vormen een goed team en vullen elkaar aan.

Mijn werkzaamheden zijn uiteenlopend, dus dat verveelt niet snel. In het kort ben ik degene die zo’n beetje alles regelt voor de training en/of cursisten. Zoals de uitnodigingen, materiaal en evaluaties. Daarnaast zorg ik ook voor de ‘innerlijke mens’. Met andere woorden zorgen dat iedereen een lekkere lunch heeft. Ik vind dat erg leuk om erbij te doen. Het is wat afwisseling en het contact met de mensen vind ik erg fijn. Daarnaast hoort mensen inschrijven bij ons examencenter én het leveren van zelfstudiepakketten bij mijn werkzaamheden. Er dan zijn er nog genoeg andere dingen, maar ik wil jullie niet te veel vervelen. Wij vinden het bij Startel erg belangrijk om de lijntjes kort te houden, zodat mensen een fijne ervaring hebben. Wij willen geen groot bedrijf zijn, waar de mensen een ‘nummer’ gaan worden. We staan uiteraard ten allen tijden open voor suggesties, zodat we dingen kunnen verbeteren. Je mag me altijd aanspreken of een mailtje sturen met dieetwensen of allergieën. Ik ga altijd mijn best doen om alternatieven voor je te regelen.

Qua trainingen weet ik niet alles, maar ik kan je altijd doorsturen naar een collega die dat wel weet. Je kan contact met mij en mijn collega’s opnemen via info@startel.nl of bellen met 050-5028880. Heb je iets meer privacy nodig, dan mag je me rechtstreeks mailen. thea@startel.nl

Ik hoop jullie gauw te zien en te spreken, oant sjen!

Drie startel collega\'s bij een meeting. glimlachend