12 januari 2024
1/12/2024

Linux Professional Institute (LPI)

Hieronder zie je al onze Linux Professional Institute-trainingen!

Ontdek de kracht van Open Source met LPI (Linux Professional Institute). Als officieel LPI-gecertificeerde IT-opleider bieden wij Linux-trainingen op verschillende niveaus aan. Door middel van hoogwaardig lesmateriaal krijg jij een diepgaande en praktijkgerichte leerervaring.

De LPI-trainingen bieden een uitgebreid overzicht van de basisbeginselen van Linux tot geavanceerde onderwerpen in de LPIC-1- en LPIC-2-trainingen. De trainingen zijn zowel klassikaal als virtueel te volgen, zodat ze flexibel en toegankelijk te volgen zijn.

Voor mensen die geen tot weinig ervaring in Linux hebben, geeft de training “Linux Essentials (LPI Essentials)” een goede eerste indruk van de mogelijkheden van Linux. Deze training legt de basis uit en is een uitstekende keuze voor iedereen die nieuw is in Open Source-software en Linux wil leren gebruiken.

De geavanceerde trainingen in de richtingen “Linux Administrator (LPIC-1)” en “Linux Engineer (LPIC-2)” zijn ontworpen voor mensen die hun Linux-kennis willen toepassen in het bedrijfsleven. Deze trainingen gaan dieper in op complexe Linux-systemen en bereiden deelnemers voor op de examens “LPI 101” en “LPI 202”.

Filter & zoek
Startgarantie
Beroep
Vakgebied
Leverancier

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Bel of mail ons!

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Bel of mail ons!