12 januari 2024
1/12/2024

CompTIA

Hieronder zie je al onze CompTIA-trainingen en -zelfstudiepakketten!

Wij zijn zowel CompTIA Delivery Partner als Academic Partner. Daarom vind je bij Startel een volledig assortiment van leverancierneutrale trainingen en zelfstudiepakketten van CompTIA. Of je nu kiest om een klassikale of virtuele training te volgen of liever een zelfstudiepakket doorneemt, Startel staat klaar om jou te helpen om jouw kennis en vaardigheden in de ICT naar een hoger niveau te tillen.

Bij Startel vinden wij het belangrijk dat mensen certificaten behalen zodat zij hun kennis en vaardigheden aan kunnen tonen en sprongen kunnen maken in hun carrière. Onze gecertificeerde trainers bereiden jou optimaal voor op diverse CompTIA-certificeringsexamens. Met onze hulp kun jij jouw praktische kennis en vaardigheden verbeteren en jouw professionele geloofwaardigheid aanzienlijk verhogen.

Op deze pagina kun je ons assortiment aan CompTIA-trainingen en -zelfstudiepakketten bekijken. Kies je voor Startel. dan kies je voor dé IT-opleider en een leerervaring die het beste bij jouw schema en leerstijl past. Wij bieden zowel klassikale trainingen op onze locatie in Drachten en virtuele trainingen aan. Als jij liever in jouw eigen snelheid en omgeving wilt leren, dan is een zelfstudiepakket ook een mogelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt leren op een manier die het beste bij jou past.

Filter & zoek
Startgarantie
Beroep
Vakgebied
Leverancier

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Bel of mail ons!

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Bel of mail ons!