12 januari 2024
1/12/2024

AWS

Hieronder zie je al onze AWS-trainingen!

Verkrijg essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van AWS (Amazon Web Services) bij Startel. In de AWS-trainingen en -zelfstudiepakketten leer je over de verschillende mogelijkheden van AWS. Je leert bijvoorbeeld over het opzetten van cloudomgevingen, de architectuur van AWS en de verschillende mogelijkheden binnen een AWS-omgeving. De trainingen zijn gericht om de basis te vormen voor het opzetten, beheren en optimaliseren van AWS-diensten.

Voor softwareontwikkelaars die hun vaardigheden in AWS willen uitbreiden, bieden wij de training: “Developing on AWS (AWSD)” aan. In deze training leer je gebruik te maken van de AWS Software Development Kit (SDK). Met de AWS SDK ben je in staat om veilige, schaalbare en efficiënte software te ontwikkelen die optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden van AWS.

De AWS-trainingen en -zelfstudiepakketten bevatten praktijkgerichte modules waarin je direct kunt oefenen met de aangeleerde vaardigheden. Na afloop van een AWS-training ben je in staat om zelfstandig cloudoplossingen te implementeren en beheren.

Filter & zoek
Startgarantie
Beroep
Vakgebied
Leverancier

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Bel of mail ons!

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Bel of mail ons!