“Dit is wel een heel gaaf aanbod met betrekking tot Cloud!”

“Dit is wel een heel gaaf aanbod met betrekking tot Cloud!”

Cloud. We kunnen het niet meer wegdenken uit onze maatschappij, terwijl de term Cloud computing pas zo’n 11 jaar bestaat. Het heeft gezorgd voor een wereldwijde revolutie in de IT, waarbij er plotseling veel meer functionaliteiten en applicaties via abonnementen en hosting beschikbaar kwamen. Cloud liet ook de rol van IT afdelingen veranderen, want plotseling konden ook businessverantwoordelijken zelf IT gaan aankopen. Lees vooral door, want aan het einde ontvang je een uniek aanbod om Cloud kennis tot je te nemen op een wel heel inspirerende plek in Groningen.

Een breed aanbod Cloud oplossingen, betekent een breed aanbod van…

Opleidingen natuurlijk! Want het succes van Cloud computing liet ons al in een vroeg stadium beseffen dat we een breed en compleet aanbod moesten kunnen aanbieden. Niet alleen opleidingen op het gebied van de diverse Cloud platformen, maar vooral ook opleidingen voor nieuwe rollen die bij Cloud passen. Werkzaamheden die IT afdelingen on premise uitvoeren zijn nu eenmaal compleet anders dan het faciliteren en beheren van een Cloud dienst.

Cloud, samen met andere opleiders

Voor de grote drie, Amazon AWS, Google Cloud en Microsoft Azure bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma. StarTel is zelfstandig Microsoft Learning partner. Voor Google en Amazon bieden we geaccrediteerde trainingen en examens aan door middel van een samenwerking met een sterke opleidingspartner, Fast Lane. Zij zijn onder andere in Duitsland uitgeroepen tot Google Innovatiepartner 2018 en zijn wereldwijd hun belangrijkste trainingspartner.

Blended learning – voor iedereen de juiste mix

Isabelle Faber – de Ruiter, Account Director Cloud van Fast Lane Benelux, geeft aan dat het tegenwoordig gaat om het vinden van de juiste mix tussen klassikaal en online. Daarbij ziet zij dat er enerzijds een jonge IT generatie is die vooral op individuele basis korte trainingen volgt. Deze generatie doet dat op het moment dat zij iets willen of moeten weten, bijvoorbeeld over Google Cloud. Daarnaast geeft zij aan dat er vroeger vaak gekozen werd voor langdurige trainingen waarbij ‘eerst alles begrijpen en dan pas specialiseren’ het credo was. Tegenwoordig worden klassikale trainingen vaak in een korter tijdsbestek behandeld. Daarom is het bij sommige opleidingen noodzakelijk om je eerst door middel van officieel materiaal online goed voor te bereiden.

De samenwerkingen die StarTel aangaat levert dus een compleet aanbod op van Cloud oplossingen, waarbij je zelf je eigen ‘wolk’ en een bij jou passende leermethode kiest.

Ons gave aanbod: Unieke Cloud kennisavond samen met Bytesnet Academy!

Cloud kennis ontwikkelen doet StarTel niet alleen met opleidingspartners, maar ook met business partners. Met veel plezier kondigen we aan dat we op dinsdagavond 29 oktober een Cloud avond organiseren in het Data Competence Center van Bytesnet d’ROOT in Groningen. Alleen al een bezoek aan dit innovatieve datacenter en datalab is een grote belevenis. We starten om 19:00 uur om je in één informatieve avond helemaal bij te praten over alle laatste ontwikkelingen rondom Cloud.

Schrijf je snel hier in, want het aantal plaatsen is beperkt. Doen!

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter. Deze sturen we zo snel mogelijk op.

Bekijk ook onze Over ons pagina om meer te leren over het team achter Startel of bekijk onze standaard IT-trainingen.

Natuurlijk leveren we ook maatwerk trainingen. Klik op de aanvraag maatwerk training voor meer informatie.

Offerte formulier

Wij proberen je aanvraag binnen 2 werkdagen te verwerken. Telefoonnummer is niet direct nodig, maar handig als we nog vragen hebben.

De Startel Certificeringsposters

Startel heeft speciaal voor jou de Startel Certificeringsposters ontwikkeld. 

Vraag de posters nu gratis aan!

Aanvragen Microsoft poster

Aanvragen Mile2 poster