12 april 2024
4/12/2024

EC-Council

Lees hier alles over EC-Council!

EC-Council, opgericht in 2001, is een internationale certificeringsinstantie die zich toelegt op het aanbieden van hoogwaardige trainingen en certificaten op het gebied van cybersecurity. Het bedrijf is ontstaan uit de noodzaak om de groeiende bedreiging van cybercriminaliteit te bestrijden en ICT-professionals uit te rusten met de benodigde kennis en vaardigheden om organisaties te beschermen tegen digitale bedreigingen. De trainingen van EC-Council zijn ontworpen om jou de nieuwste technieken, hulpmiddelen en beste werkwijzen te leren op het gebied van cybersecurity. Door trainingen van EC-Council te volgen, verkrijg je waardevolle theoretische kennis en praktische vaardigheden die direct toegepast kunnen worden in jouw dagelijkse werkzaamheden. 

Een van de meest waardevolle aspecten van het volgen van trainingen en/of het doornemen van zelfstudiepakketten van EC-Council is dat jij erkende certificaten kunt behalen. Deze certificaten zijn wereldwijd erkend en daarmee kun jij jouw expertise op het gebied van cybersecurity aan potentiële werkgevers tonen. Of je nu begint in het vakgebied of al jarenlange ervaring hebt, het behalen van een officieel EC-Council-certificaat opent deuren naar nieuwe carrièremogelijkheden. 

Bij Startel bieden we verschillende trainingen en zelfstudiepakketten van EC-Council aan. Of je nu de basisprincipes van ethisch hacken wil leren of wilt leren hoe jij penetratietesten uit wil voeren, wij willen jou helpen om een cybersecurityspecialist te worden.