Microsoft MCP examen voucher

Met dit examenvoucher kun je Microsoft MCP-examens afleggen, zoals: AZ-104, AZ-305, MD-102, MS-102, MS-700, PL-300, PL-400, PL-500, SC-200, SC-300, DP-203, DP-300, DP-500, MB-210 of AI-102.

 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.
  x
 • Download brochure
[springest]
 • Lorem
 • Lorem
 • Lorem

Incompany training?

Liever een training op eigen locatie? Ook dan is maatwerk een vanzelfsprekende optie. We creëren aangepaste trainingen die voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van jullie organisatie. Vraag hieronder een offerte aan voor een incompany training!

Vraag offerte aan

Offerte incompany

Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hier jouw naam in*
Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.
x

Algemene omschrijving

Een Microsoft MCP-examenvoucher is te gebruiken bij het boeken van MCP-examens via een Pearson VUE-examencentrum.

Met een Microsoft Certified Professional (MCP)-examenvoucher kun je een MCP-examen afleggen. Na het behalen van een MCP-examen ontvang je het MCP-certificaat en ben je minimaal 1 jaar een van de gecertificeerde Microsoft associates of experts. Voeg dit certificaat toe aan jouw CV en je hebt een streep voor tijdens het solliciteren. Ook kan dit certificaat een vereiste zijn bij het bekleden van een bepaalde functie binnen jouw organisatie.

Doelgroep

Met een Microsoft MCP-examenvoucher kun je de volgende examens afleggen:

Microsoft Azure

Microsoft 365

Microsoft Power Platform

Microsoft Security

Microsoft Data & AI

Microsoft Dynamics 365

Trainingsdata en inschrijven

Hieronder is een overzicht te vinden van trainingsmogelijkheden, met zowel klassikale als virtuele trainingen. Selecteer de best passende optie en start jouw reis naar succes.

 • Examen
 • Startdatum
  Locatie
  Duur
  Prijs
  Inschrijven
 • 9,2 138 recensies

 

 • Persoonlijke aanpak
 • Ervaren trainers
 • 25 jaar ervaring

Wij staan voor je klaar

Al 25 jaar dé opleider op het gebied van IT in Nederland

Bij Startel streven we ernaar om elke leerervaring zo toegankelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Of je nu geïnteresseerd bent in het volgen van een training, het bestellen van een zelfstudiepakket of een vraag hebt, ons team staat klaar om jou te ondersteunen. Wij helpen jou graag bij het vinden van de geschikte training of het passende zelfstudiepakket.

 

Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres en geef zelf de nodige richting aan jouw carrière in de IT!

050-5028888

Niet wat je zoekt?

Laat ons je helpen!

Kies jouw richting en plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Neem contact met ons op!