Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Gratis Microsoft kennis event Noord-Nederland

Startel is al 25 jaar Microsoft Learning partner. Omdat we dit graag willen vieren organiseren we in samenwerking met diverse kennispartners in Noord-Nederland een tech event waarbij Microsoft technologie, kennis en certificering centraal staat.

In de ochtend wordt door de Microsoft keynote speaker (Jeroen de Jansen) geschetst welke ontwikkelingen er op Microsoft technologie gebied gaande zijn. In de middag worden 3 belangrijke vakgebieden nader toegelicht door enkele aan Startel verbonden gespecialliseerde Microsoft trainers (MCT). Iedere deelnemer ontvangt van Startel een officiële Microsoft course uit het vakgebied dat in de middag wordt bijgewoond. Deze course kan na de middagsessie zelfstandig worden bestudeerd. Bij vragen wordt vanuit Startel backup geboden. Het evenement vindt plaatst op 7 december in het WTC Expo in Leeuwarden.

Sprekers

Gratis Microsoft kennis event Noord-Nederland peter ter braake 2000 2000 px 1

Peter ter Braake - Dataspecialist

Gratis Microsoft kennis event Noord-Nederland adnan hendricks 2000 2000 px 1 1

Adnan Hendricks - Azure MVP

Gratis Microsoft kennis event Noord-Nederland Microsoft logo

Jeroen Jansen - GTM Manager Security

Gratis Microsoft kennis event Noord-Nederland thumbnail bjorn logo 512x512 1

Bjørn Mevissen - Security Specialist

Peter ter Braake is zelfstandig SQL Server docent/consultant. Hij is MCT sinds 2002 en SQL Server MVP sinds begin 2012. Hij werkt sinds 2004 met Microsoft SQL Server Business Intelligengence en is auteur van het boek Aan de slag met Reporting Services 2012.

Adnan Hendricks is Microsoft Azure MVP – exWindows IT Pro (ex MCT Regional Lead), Cloud Infrastructure Architect, Trainer en internationaal spreker. 

 

Jeroen is al meer dan 25 jaar werkzaam in de IT-branche. De laatste 15 jaar werkt hij bij Microsoft in verschillende rollen.

Jeroen maakt deel uit van de Western European Security Business Group als Go To Market Manager Security voor West-Europa en is binnen deze rol verantwoordelijk voor het aansturen van de Microsoft Security-programma’s en marketingcampagnes.

Bjørn is een ervaren en breed georienteerde IT specialist die met name actief is als (Cloud) Solution Architect en Security Engineer. Daarnaast is hij onder andere Microsoft Trainer waarbij hij zich richt op een palet van onderwerpen dat varieert van traditionele (Windows) en moderne (Azure) infrastructuur, via architectuur naar security, compliance en management.

Algemene informatie

In de ochtend van 7 december wordt een overview geven van de actuele ontwikkelingen op informatietechnologie gebied door Jeroen Jansen, de Keynote speaker van Microsoft.

In de middag wordt door onze gespecialiseerde trainers/ experts (Microsoft Most Valuable Professionals) een specifiek vakgebied belicht. Vakgebieden en middagsessies:

  • Cloud
  • Data & AI
  • Security
 

Deelnemers schrijven zich voorafgaand aan het event in voor zowel de ochtend- als 1 van de 3 middagsessies. Iedere deelnemer ontvangt van een officiële Microsoft course uit het gekozen vakgebied het officiële lesmateriaal naar keuze. Hiermee wordt zelfstudie na afloop van het evenement aangemoedigd. Het is optioneel om er een labomgeving met 180 dagen toegang en een Microsoft Exam Voucher bij aan te schaffen.

 

Na het bijwonen van de middagsessie waarin het vakgebied in vogelvlucht door de expert wordt belicht kan de course in begeleide zelfstudie zelfstandig worden doorlopen. Via email kan gedurende 1 maand een beroep worden gedaan op begeleiding op afstand door onze Microsoft Certified Trainers en experts op dat gebied. Na afloop van deze maand is de deelnemer klaar voor het (optionele) afsluitende examen. De Microsoft MCP Exam voucher is dus optioneel en met een fikse korting aan te schaffen via Startel.

Programma

Ontvangst met koffie/ thee 9:30 – 10:30
Start ochtendprogramma met Keynote speaker Microsoft 10:30 – 12:00
Pauze / Lunch 12:00 – 13:00
Middagprogramma sessie 1, Cloud, Microsoft Azure 13:15 – 16:15
Middagprogramma sessie 2, Microsoft Data & AI 13:15 – 16:15
Middagprogramma sessie 3, Microsoft Security 13:15 – 16:15
Afsluiting 16:15 – 16:45

Inschrijven voor het Microsoft kennis event op 7 december?

Schrijf je gratis in via de knop hieronder!

Stay Connected

More Updates

Programeren

Leren programmeren: dit is wat je moet weten

Ontdek hoe je een ervaren programmeur kunt worden in de ICT-branche. Leer programmeren en ontdek welke stappen je moet zetten om je carrière te switchen en te voldoen aan de vraag naar programmeurs.

Omscholen naar ICT: zo doe je dat

Wil je in de ICT werken? Lees ons blog voor tips over certificeringen en het kiezen van het juiste beroep. Neem contact op voor studieadvies en begin een nieuwe carrière in de technologiewereld.

Leren programmeren: dit is wat je moet weten!

Leer programmeren, maak carrièreswitch naar ICT. Ontdek stappen naar ervaren programmeur. Schrijf je in voor ons IT-talentprogramma. Neem contact op voor hulp bij beginnen en kiezen programmeertaal.