Het vergeten goud van Microsoft: SATV vouchers!

Het vergeten goud van Microsoft: SATV vouchers!

Ze liggen onopgemerkt als verborgen schatten in de la van HR- of IT managers. Ze vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde van duizenden, soms tienduizenden euro’s. Ooit zijn ze, meestal aan grote organisaties, uitgereikt bij het afsluiten van Microsoft licentieovereenkomsten in combinatie met Software Assurance (SA). Nu is het tijd om actie te ondernemen en op ontdekkingstocht te gaan.

Wie kwamen voor SATV vouchers in aanmerking?

Het waren klanten met een Open Value contract met minimaal 50 licenties voor Office of Windows Desktop met SA. Ook klanten met een Select- of Enterprise Agreement contract met minimaal 249 licenties voor Office of Windows Desktop met SA. Behoort jouw organisatie daarbij?

Ga dan op zoek, want nu zijn SATV vouchers nog inwisselbaar!

Wie in het bezit is van Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV) kan deze uitsluitend inleveren bij gecertificeerde Microsoft Learning Partners, zoals StarTel en Study-it. De vouchers kunnen zowel voor klassikale trainingen als officieel zelfstudiemateriaal worden ingezet. Elke voucher heeft een waarde van 315 euro, wat gelijk staat aan een dagtarief voor een training. Je zult er maar enkele tientallen van in je la hebben liggen! In februari 2020 kunnen deze vouchers niet meer ingezet worden voor Microsoft Azure gerelateerde trainingen. Eind 2020 expireren de einddata voor alle SATV vouchers.

Gevonden?

Om te voorkomen dat de vouchers verlopen en hun waarde verliezen leggen we graag uit wat je er precies mee kunt doen en tot wanneer. Omdat we zeker willen zijn dat de vouchers ook op waarde worden ingezet hebben we hiervoor een speciale pagina op onze website gemaakt met aanvullende toelichting: Alles over Software Assurance Training Vouchers (SATV).

Laat je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een maatwerk trainingsadvies te maken. Met als resultaat dat medewerkers geheel gratis boordevol Microsoft kennis het jaar 2020 ingaan. Dat is helemaal zo gek nog niet, dachten wij.

Nu al meer weten over het aanbod Microsoft trainingen?

Het gevonden goud kan onder andere worden ingezet voor Microsoft trainingen, zowel klassikaal als in zelfstudie pakketten, die terug te vinden zijn op de Microsoft certificeringsposter van StarTel. Klik hier voor een download om een handig totaaloverzicht te hebben.

NB: Ben je nu zelf geen HR- of IT manager, maar wel werkzaam bij een bedrijf wat mogelijk vouchers in bezit heeft, loop dan even bij hem of haar binnen om aandacht hiervoor te vragen. Ook zij zullen er blij mee zijn als er plotselinge schatten gevonden worden en daardoor zien we jou misschien wel terug bij een of meerdere Microsoft trainingen.

Succes met de ontdekkingstocht!

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter. Deze sturen we zo snel mogelijk op.

Bekijk ook onze Over ons pagina om meer te leren over het team achter Startel of bekijk onze standaard IT-trainingen.

Natuurlijk leveren we ook maatwerk trainingen. Klik op de aanvraag maatwerk training voor meer informatie.

Offerte formulier

Wij proberen je aanvraag binnen 2 werkdagen te verwerken. Telefoonnummer is niet direct nodig, maar handig als we nog vragen hebben.

De Startel Certificeringsposters

Startel heeft speciaal voor jou de Startel Certificeringsposters ontwikkeld. 

Vraag de posters nu gratis aan!

Aanvragen Microsoft poster

Aanvragen Mile2 poster