“Ja, de laatste loodjes van 2019 wegen het zwaarst..”

Ja, de laatste loodjes van 2019 wegen het zwaarst..
“Ja, de laatste loodjes van 2019 wegen het zwaarst..” 2

De laatste twee weken van 2019 zijn intensiever dan normaal en vragen veel energie. We zijn bezig met dozen inpakken, onnodige ballast op te ruimen en ons klaar te maken voor de spannende verhuizing van Roden naar Drachten. Waarom we dat doen hebben we al eerder beschreven in deze blog. Trots zijn we om deze mooie A-locatie in gebruik te gaan nemen in de tweede week van januari 2020.

Maar StarTel heeft nog meer grote plannen. Communicatie, kwaliteit en een divers aanbod zijn belangrijke speerpunten voor 2020. Vandaar dat ik ze onderstaand graag aan je wil verduidelijken:

Verbeterde communicatie met klanten

De investering in ‘de plek’ is gemaakt, nu nog de ‘promotie’, of misschien kan ik het beter ‘de communicatie’ noemen. Ook onze website is aan vernieuwing toe. Je zult een betere website gaan ervaren, met een duidelijk aanbod aan opleidingen die vooral makkelijker te vinden zal zijn. Daarnaast zullen we over allerlei interessante onderwerpen blijven schrijven en je minimaal twee keer per maand op de hoogte houden van relevante of inspirerende onderwerpen. En, omdat communicatie altijd gaat om tweerichtingsverkeer stellen we reacties of ideeën altijd erg op prijs.

Kwaliteit van onze trainers

In 2019 hadden we ons zelf een belangrijk doel gegeven; we wilden samenwerken met de beste trainers van het allerhoogste niveau binnen het grote aantal ICT deelgebieden. En dat is gelukt! Het goede nieuws is ook dat we volledig klaar zijn om voor jou in 2020 goed van start te gaan. Het verschil tussen opleiders zit namelijk niet in ‘het materiaal’, maar vooral in de kennis en ervaring van de trainers die de leerstof over moeten brengen!

Een divers aanbod

Doordat we in 2019 op zoek zijn gegaan naar de beste trainers is er onder andere een intensieve samenwerking ontstaan met Peter ter Braake. Hij is al 20 jaar gefocust op het Microsoft data platform en heeft jarenlange ervaring met Microsoft SQL Server en alle componenten zoals SSIS, SSAS en SSRS waaruit SQL Server bestaat. Daar zijn Big Data en advanced analytics met machine learning natuurlijkerwijs bijgekomen, alsmede uiteraard de cloud. 

Samen met hem heb ik de Data Knowledge Academy opgericht, zodat we het aanbod aan onze klanten nog verder kunnen uitbouwen en meebewegen rondom belangrijke technologische ontwikkelingen rondom data.

Fijne feestdagen namens alle collega’s van StarTel!

Geniet vooral van de tijd met familie en vrienden en hopelijk zien we je volgend jaar eens terug bij ons in Drachten of op een andere plek in Nederland.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief