Advanced Level Test Manager

Advanced Level Test Manager

Wanneer je in bezit bent van de ISTQB Foundation, dan is deze training het logische vervolg. Het geeft een verdiepingsslag waarmee je niet alleen je kennis over de technieken, tools en achtergronden van het testen verdiept, maar ook hoe je je people skills kunt gebruiken en verbeteren, bijvoorbeeld bij het samenstellen van een testteam.

ISTQB Advanced Test Automation Engineer

ISTQB Advanced Test Automation Engineer

Deze driedaagse geaccrediteerde training is een voorbereiding op het “ISTQB Advanced Test Automation Engineer Certificate”-examen en voldoet aan de eisen zoals deze door ISTQB worden gesteld. Tevens biedt deze training veel oefeningen om praktijkervaring op te doen. Een deel van de oefeningen zal betrekking hebben op jouw eigen “System Under Test”.

ISTQB Test Analyst Advanced

ISTQB Test Analyst Advanced

Tijdens de ISTQB Test Analyst Advanced-training krijg je diverse technieken aangereikt om je test te ontwerpen. De focus van de ISTQB Test Analyst Advanced-training ligt op functionaliteit, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Agile Tester extension (ISTQB)

Agile Tester extension (ISTQB)

Deze training is bedoeld voor mensen die bekend zijn met Agile. Je wordt in deze training als het ware ‘ondergedompeld’ in Agile, en het Agile-testen. Deze training heeft de meeste waarde als jouw hele Agile-team deel kan nemen. Om deze training zo efficiënt mogelijk laten te verlopen, zijn er minstens zes deelnemers nodig.

ISTQB Foundation

ISTQB Foundation

Dit is de optimale voorbereiding op het ISTQB-examen! Een driedaagse basistraining testen, waarbij naast de theorie ook veel aandacht is voor de praktijk, zodat je voor het examen goed beslagen ten ijs komt. Dit certificaat is de basis waarop je verder kan met verdiepende ISTQB-trainingen. Begin je testloopbaan goed met deze training!