Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

ISTQB Advanced Technical Test Analyst, inclusief examen

ISTQB Advanced Technical Test Analyst

Deze training bevat de grondbeginselen van de technische testvaardigheden die tegenwoordig in veel organisaties essentieel zijn. Deze vaardigheden omvatten: risicogebaseerd testen, white box-testen, statische en dynamische analyse, niet-functioneel testen en testautomatisering.

ISTQB Advanced Test Manager, inclusief examen

ISTQB Advanced Test Manager

Wanneer je in bezit bent van het ISTQB Foundation-certificaat, dan is deze training het logische vervolg. Deze training geeft een verdiepingsslag waarmee je jouw kennis over de technieken, hulpmiddelen en achtergronden van het testen verdiept en hoe jij jouw sociale vaardigheden kunt gebruiken en verbeteren; zoals bij het samenstellen van een testteam.

ISTQB Advanced Test Analyst, inclusief examen

ISTQB Advanced Test Analyst

In de ISTQB Advanced Test Analyst-training krijg je diverse technieken aangereikt om jouw test te ontwerpen. De focus van de ISTQB Advanced Test Analyst-training ligt op functionaliteit, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

ISTQB Foundation Agile Tester, inclusief examen

ISTQB Foundation Agile Tester

Deze training is bedoeld voor mensen die bekend zijn met Agile. Je wordt in deze training als het ware ‘ondergedompeld’ in Agile, en het Agile-testen. Deze training heeft de meeste waarde als jouw hele Agile-team deel kan nemen. Om deze training zo efficiënt mogelijk laten te verlopen, zijn er minstens zes deelnemers nodig.

ISTQB Specialist Test Automation Engineer

ISTQB Specialist Test Automation Engineer

Deze driedaagse geaccrediteerde training is een voorbereiding op het “ISTQB Advanced Test Automation Engineer Certificate”-examen en voldoet aan de eisen zoals deze door ISTQB worden gesteld. Tevens biedt deze training veel oefeningen om praktijkervaring op te doen. Een deel van de oefeningen zal betrekking hebben op jouw eigen “System Under Test”.

Software testen

Software testen Software testen 1

Testen toen en nu In een heel grijs verleden had je bij elk programma in COBOL een zogenaamde testset. Een klein bestandje dat vlekkeloos door de aangepaste programmatuur moest worden gejast. Een zogenaamde ‘testset’. Echt, het stelde niet zoveel voor, maar werkte wel in de toch wel (vooral technisch) veel eenvoudiger omgeving. Testen is een […]

ISTQB Foundation, inclusief examen

ISTQB Foundation

Dit is de optimale voorbereiding op het ISTQB-examen! Een driedaagse basistraining testen, waarbij naast de theorie ook veel aandacht is voor de praktijk, zodat je voor het examen goed beslagen ten ijs komt. Dit certificaat is de basis waarop je verder kan met verdiepende ISTQB-trainingen. Begin je testloopbaan goed met deze training!