ISTQB Test Analyst Advanced

ISTQB Test Analyst Advanced

Tijdens de training  STQB Test Analyst Advanced krijg je diverse technieken aangereikt om je test te ontwerpen. De focus van de ISTQB Advanced Test Analyst ligt op functionaliteit, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De ISTQB Test Analyst Advanced omvat de volgende onderdelen.  Doelgroep Testers die ISTQB Foundation hebben afgerond en de […]

ISTQB Advanced Test Automation Engineer

ISTQB Advanced Test Automation Engineer

Deze driedaagse geaccrediteerde cursus is een voorbereiding op het examen “ISTQB Advanced Test Automation Engineer Certificate” en voldoet aan de eisen zoals deze door ISTQB worden gesteld.


Aanvullend hierop biedt de training een groot aantal oefeningen om hands-on ervaring op te doen. Een deel van de oefeningen zal betrekking hebben op uw eigen “System Under Test”.

Advanced Level Test Manager

Advanced Level Test Manager

Wanneer je in bezit bent van de ISTQB Foundation, dan is deze training het logische vervolg. Het geeft een verdiepingsslag waarmee je niet alleen je kennis over de technieken, tools en achtergronden van het testen verdiept, maar ook hoe je je people skills kunt gebruiken en verbeteren, bijvoorbeeld bij het samenstellen van een testteam.

IREB Foundation

IREB Foundation

Verbeter uw kennis en vaardigheden op het gebied van Requirement Engineering en Management op basis van internationale standaarden en bereidt u voor op het examen ‘Certified Professional for Requirements Engineering Foundation level’. De IREB Foundation training voldoen aan de eisen die door IREB zijn gesteld. Een internationaal erkende standaard in Requirements Engineering en […]

ISTQB Foundation

ISTQB Foundation

Dit is de optimale voorbereiding op het ISTQB examen! Een driedaagse basiscursus testen, waarbij naast de theorie ook veel aandacht is voor de praktijk, zodat je voor het examen goed beslagen ten ijs komt. Dit certificaat is de basis waarop je verder kan met verdiepende ISTQB trainingen. Begin je testloopbaan goed met deze training!

Agile Tester extension (ISTQB)

Agile Tester extension (ISTQB)

Deze training is bedoeld voor deelnemers die al goed bekend zijn met Agile. Je wordt in deze training als het ware ‘ondergedompeld’ in Agile, en het Agile testen. Het mooiste is wanneer je deze training als Agile-team kan volgen, dan heeft het de meeste opbrengst voor je team. Er moeten voor deze training, om effectief te zijn, minstens 6 deelnemers zijn. Maar je brengt in ieder geval met deze driedaagse training je kennis en vaardigheden een heel stuk verder!