Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12, 9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Project- en procesmanagement

Project- en procesmanagement Project en procesmanagement uitgelicht

Projectmanagement en procesmanagement worden vaak in één adem genoemd. Hoewel dit goed te begrijpen is vanwege het woord ‘management’ in de benaming), zijn er minder raakvlakken dan vaak wordt gedacht. Het zijn wel allebei overkoepelende termen, waarbij de ene term projecten behandeld en de andere term processen. Wat is projectmanagement? Projectmanagement kun je onderverdelen in […]

TMap® Suite Test Engineer (TMSTE)

TMap® Suite Test Engineer (TMSTE)

Dit is de optimale voorbereiding op het TMap-examen! Een driedaagse basistraining testen, waarbij naast de theorie ook veel aandacht is voor de praktijk, zodat je voor het examen goed beslagen ten ijs komt. Dit certificaat is de basis waarop je verder kunt leren met verdiepende ISTQB-trainingen. Begin je testloopbaan goed met deze training!

Software testen

Software testen Software testen 1

Testen toen en nu In een heel grijs verleden had je bij elk programma in COBOL een zogenaamde testset. Een klein bestandje dat vlekkeloos door de aangepaste programmatuur moest worden gejast. Een zogenaamde ‘testset’. Echt, het stelde niet zoveel voor, maar werkte wel in de toch wel (vooral technisch) veel eenvoudiger omgeving. Testen is een […]

TMAP®: Organizing built-in quality at scale​

TMap®: Organizing built-in quality at scale​

Kwaliteit is meer dan alleen maar testen. Dat is de boodschap van deze training. Je moet kwaliteit in het hele proces inbouwen. Dit kan pas worden bereikt wanneer de medewerkers daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit. Deze training geeft daar veel handvatten voor. Deelnemers krijgen in deze training ook ruimte om ervaringen te delen.

TMAP®: Quality for crossfunctional teams

TMap®: Quality for crossfunctional teams

Wanneer je bezig bent met bijvoorbeeld Scrum of DevOps, dan is deze training een prima aanvulling om ook kwaliteit en testen hierop aan te laten sluiten. Zaken als Continuous Integration/Delivery maar ook bijvoorbeeld interpersoonlijke en teamvaardigheden krijgen in deze driedaagse, zeer brede en praktische training, een plek.

TMAP®: High-performance quality engineering

TMap®: High-performance quality engineering

TMap ondersteunt de huidige manier van werken en testen die uitgaat van ‘ingebouwde kwaliteit’. Hier wordt uitgegaan van cross-functional teams (denk aan een Scrum-team). Dit is een praktische training, met veel ruimte voor inbreng van deelnemers.