17 januari 2024
1/17/2024

Eliano Patty

Bij Startel hechten we enorm veel waarde aan persoonlijk contact. Onze accountmanager, Eliano Patty, speelt hierin een grote rol. Met zijn uitgebreide saleservaring en natuurlijke charisma weet hij klanten op hun gemak te stellen en hen te adviseren over diverse trainingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. Tijd om Eliano aan jullie voor te stellen. 

Nadat ik in diverse sectoren werkzaam ben geweest, ben ik sinds 2023 werkzaam als accountmanager bij Startel. In deze functie richt ik mij voornamelijk op onze klanten. Tijdens een gesprek, bezoek of e-mailcontact kijken we samen hoe ik hen het beste kan ondersteunen. Dit kan variëren van trainingsmogelijkheden en omscholingstrajecten tot maatwerkoplossingen en incompany trainingen. Daarnaast ben ik ook regelmatig in contact met mensen die via het UWV een omscholingstraject willen aangaan.

De laatste jaren verandert er veel in de IT, met ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence en de continue veranderingen in programma’s die onder andere Microsoft aanbiedt. Voor bedrijven is het belangrijk om hierin mee te gaan. Met mijn commerciële achtergrond ben ik goed in staat om deze uitdagingen aan te gaan en klanten hierover te adviseren. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan.

Het is leuk om te zien hoe mensen op zowel persoonlijk als professioneel vlak groeien door de trainingen die wij aanbieden. Gedurende het hele proces heb ik nauw contact met de klant en zie ik deze ontwikkeling van dichtbij. Het geeft mij dan ook voldoening dat ik namens Startel mijn steentje kan bijdragen. Ik ben nog altijd blij dat ik vorig jaar de overstap naar Startel heb gemaakt. Naast de goede match tussen mijn persoonlijke waarden en de kernwaarden van het bedrijf, ervaar ik ook een prettige balans tussen werk en privé.

Wil je meer weten over de trainingen die wij aanbieden of een keer kennismaken? Neem gerust contact met mij op via eliano@startel.nl of 050-502 88 80”