Sneller innoveren? Neem kennis van Microsoft Azure DevOps!

Sneller innoveren? Neem kennis van Microsoft Azure DevOps! shutterstock 492355141

De succesvolste bedrijven ter wereld zijn in veel gevallen beter in staat om sneller een applicatie of product op de markt te brengen dan concurrenten. Waarom? Veelal omdat zij natuurlijk nog steeds testen, maar bijvoorbeeld niet hoeven te wachten op goedkeuring, implementatie en het in productie nemen van de desbetreffende toepassing. Zij hebben hun applicatieontwikkeling geautomatiseerd, waarbij Microsoft Azure DevOps een cruciale rol speelt.

DevOps in een vogelvlucht

DevOps is een methodiek of werkwijze waar de Development afdeling (software ontwikkelaars) samenwerkt in één team met IT Operations, die verantwoordelijk is voor de businesskant. Het voorkomt onder andere dat er geen applicaties of functionaliteiten ontwikkeld worden waar de klant niet om vraagt, wat betekent dat de klantvraag altijd centraal staat. Microsoft Azure DevOps biedt alle bouwblokken om deze methode te omarmen maar vooral te automatiseren. Met als grote toegevoegde waarde dat je sneller dan ooit aan klantvragen voldoet en je concurrentiepositie verstevigt.

Voor wie is Microsoft Azure DevOps?

Een CEO of directeur zal niet zelf gaan programmeren, maar is wel bij uitstek geïnteresseerd in positieve resultaten van het bedrijf. Daarom is de  DevOps Fundamentals training van één dag uitermate geschikt voor een grote doelgroep die een gemeenschappelijke deler heeft; mensen die ervan overtuigd zijn dat het snel kunnen ontwikkelen en innoveren van groot belang is in deze razendsnelle maatschappij. Developers, IT Operation Managers, managers van andere afdelingen, CEO’s en CIO’s hebben er allemaal baat bij als zij begrijpen wat de impact is van het automatiseren van de implementatie, het testen en het op de markt brengen van een eindproduct.

Ook zijn de Microsoft Azure DevOps trainingen interessant voor organisaties die al volgens de DevOps methode werken, maar er uitdagingen mee ondervinden. Zoals onze trainer Adnan Hendricks het omschrijft: “Soms moet je terug naar de basis, de verwachting van de software opnieuw benoemen en van daaruit nieuwe acties benoemen.” Hij geeft aan dat hij bedrijven nieuw inzicht heeft kunnen geven omdat bleek dat de start niet goed was en men daarom vooral bezig was met het oplossen van issues. Vanuit de praktijk deelt hij zijn ervaringen.

Microsoft Azure DevOps, de technische verdieping

Naast de eendaagse variant is er een tweedaagse training Microsoft Azure DevOps Cloud introductie voor IT professionals. Tijdens deze dagen gaan deelnemers met de theorie aan de slag, er worden Microsoft Azure modules behandeld en de praktijk wordt gesimuleerd in een Lab omgeving. Zo maak je kennis met het hele proces van coderen tot het lanceren van een nieuw eindproduct.

Daarnaast bieden we een 5-daagse training, AZ-400, voor de Azure DevOps Engineer die gericht is op de technische engineer die met de uitvoering belast is.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief