Succesvol zijn en veilig zakendoen = actuele kennis hebben van IT!

Succesvol zijn en veilig zakendoen = actuele kennis hebben van IT! shutterstock 1178143078 2 1
Succesvol zijn en veilig zakendoen = actuele kennis hebben van IT! 2

De actualiteit is soms hard. Ondanks dat het onderwerp ‘security’ hoog op de agenda staat bij veel bedrijven is het niet goed gesteld met onze algemene digitale veiligheid. Hackers winnen steeds vaker de wedstrijd, omdat fundamentele kennis ontbreekt en er te weinig vaardigheden bekend zijn rondom het beveiligen van steeds complexere infrastructuren. Daarom zetten we een van onze partners CompTIA graag in de spotlight. Zij denken mee vanuit de actualiteit en zijn een sterke partner om uitdagingen rondom digitale veiligheid op te lossen.

CompTIA is actueel door…

We gingen erover in gesprek met Luke Barton, onze contactpersoon namens CompTIA. Dit is zo ongeveer hoe hij uit heeft gelegd waarom CompTIA zo’n actueel opleidingsaanbod biedt:

“We zijn een non profit organisatie, dat is gelijk al een groot verschil. Ons bestaansrecht is dat we gecreëerd zijn vanuit de industrie en daardoor ook letterlijk in de dagelijkse praktijk staan. We zijn de ogen en oren van de IT-industrie, hebben contacten met media- en industriepartners, geven whitepapers uit, doen allerlei wereldwijde IT onderzoeken en lobbyen, onder ander met vooraanstaande veiligheidsorganisaties, om op het gebied van security en wetgeving alles te begrijpen, zodat klanten die CompTIA opleidingen volgen ook compliant kunnen zijn.”

Het is lange zin waar zijn passie en enthousiasme van afspat…

Maar wat betekent dat nu voor jouw organisatie of als cursist?

Dat betekent dat StarTel een sterke troef in handen heeft om IT’ers een compleet carrierepad aan te bieden, die vendor onafhankelijk is! Je kunt kennis opdoen van de basis skills die iedere IT’er tegenwoordig nodig heeft. Denk daarbij aan certificaten rondom IT fundamentals, netwerken, beveiliging en de A+ basiscertificaten waarmee IT professionals de belangrijkste kerntechnologieën ondersteunen en voor de organisatie bewezen probleemoplosser zijn.

Ook kan je met CompTIA jezelf specialiseren op het gebied van infrastructuren, bijvoorbeeld Linux en Cloud. Wil je echt een topper in IT-security worden dat is een opleiding als gecertificeerde PenTester misschien wel iets voor jou. Dan leer je denken als een hacker en hem te slim af te zijn. Of misschien wil je wel de nieuwe door CompTIA Certified Technical Trainer worden, omdat je veel plezier haalt uit het overdragen van persoonlijke kennis.

Onze samenwerking gaat verder

Luke benadrukt onze aanpak te waarderen. “Iedere cursist is anders en wil studeren op zijn of haar manier”. Daarom wordt het CompTIA opleidingsprogramma zowel klassikaal, via e-learning of in een blended vorm door StarTel aangeboden. In onze vorige blog schreven we al dat StarTel ook een groot aanbod heeft op het gebied van datakennis. Dat betekent dat we binnenkort verwachten om ook als opleider de Big data certificering van CompTIA te kunnen gaan aanbieden.

Ook zin om nog meer succes te hebben in IT?

Via deze link kan je de nieuwste CompTIA certificeringsposter ontvangen. Deze geeft een mooi en actueel totaalbeeld van de ontwikkelingsmogelijkheden en relevante certificeringen per specialisatie. Voor vragen zijn wij natuurlijk bereikbaar op telefoonnummer 050 – 50 288 88

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter

Bedankt voor het aanvragen van de Certificeringsposter. Deze sturen we zo snel mogelijk op.

Bekijk ook onze Over ons pagina om meer te leren over het team achter Startel of bekijk onze standaard IT-trainingen.

Natuurlijk leveren we ook maatwerk trainingen. Klik op de aanvraag maatwerk training voor meer informatie.

Offerte formulier

Wij proberen je aanvraag binnen 2 werkdagen te verwerken. Telefoonnummer is niet direct nodig, maar handig als we nog vragen hebben.

De Startel Certificeringsposters

Startel heeft speciaal voor jou de Startel Certificeringsposters ontwikkeld. 

Vraag de posters nu gratis aan!

Aanvragen Microsoft poster

Aanvragen Mile2 poster