CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) Examenvoucher

Ben jij klaar om een stap te zetten in de wereld van de ICT? De CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) Examenvoucher biedt jou de perfecte gelegenheid om jouw basiskennis en -vaardigheden in de ICT te certificeren.

 • Examen bestellen
 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.

  Wij zijn dé IT-opleider van het noorden

  • Train bij ons in Drachten of op jouw eigen locatie.
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Erkende trainers.
  • Ontvang een certificaat na deelname!

  Kom je er niet uit?
  Laat ons je helpen!

  Contact opnemen

  x

Direct aan de slag!

 • Examen afleggen wanneer het jou uit komt
 • Examen bij ons op locatie of online
 • Binnen twee dagen geleverd

€125,- Excl. BTW

Algemene omschrijving

De CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Ben jij klaar om een stap te zetten in de wereld van de ICT? De CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) Examenvoucher biedt jou de perfecte gelegenheid om jouw basiskennis en -vaardigheden in de ICT te certificeren.

Het internationaal erkend certificaat CompTIA IT Fundamentals (ITF+) is ontworpen voor iedereen die nieuw is in de ICT-sector en een stevige basis wil leggen voor verder onderwijs en carrièregroei. Het examen CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) dekt een groot aantal onderwerpen, waaronder basis ICT-kennis, ICT-infrastructuur, applicaties, softwareontwikkeling, databasefundamenten en cybersecurity.

Doelgroep

De CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die de training CompTIA IT Fundamentals (ITF+) hebben gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebben doorgenomen.

Leerdoelen

Het examen CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61) bestaat uit 75 meerkeuzevragen die jouw kennis van de basisprincipes binnen de ICT toetsen. Je krijgt 60 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 72,2% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het examen CompTIA IT Fundamentals (ITF+) (FC0-U61), raden wij aan dat jij eerst de training CompTIA IT Fundamentals (ITF+) hebt gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebt doorgenomen.