Web Development Essentials Exam 030 (030-100) Examen

Ben jij klaar om jouw kennis en vaardigheden in webontwikkeling naar een hoger niveau te tillen? De Web Development Essentials Exam 030 (030-100) Examenvoucher biedt jou de perfecte kans om jouw basiskennis en -vaardigheden in webontwikkeling te bevestigen.

  • Examen bestellen
  • Offerte aanvragen

    "*" geeft vereiste velden aan

    Offerte aanvraag training
    Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.
    Vul hier jouw naam in*
    Vermeld eventuele specifieke wensen en het aantal deelnemers.
    Wij zijn dé IT-opleider van het noorden
    • Train bij ons in Drachten of op jouw eigen locatie.
    • Klanten geven ons een 9.2
    • Erkende trainers.
    • Ontvang een certificaat na deelname!

    Kom je er niet uit?
    Laat ons je helpen!

    Contact opnemen

    Foto van medewerker van Startel (Eliano Patty).
    x

Direct aan de slag!

  • Examen afleggen wanneer het jou uit komt
  • Examen bij ons op locatie of online
  • Binnen twee werkdagen geleverd

€143,- Excl. BTW

Algemene omschrijving

De Web Development Essentials Exam 030 (030-100) Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Ben jij klaar om jouw kennis en vaardigheden in webontwikkeling naar een hoger niveau te tillen? De Web Development Essentials Exam 030 (030-100) Examenvoucher biedt jou de perfecte kans om jouw basiskennis en -vaardigheden in webontwikkeling te bevestigen.

Het examen Web Development Essentials Exam 030 (030-100) is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren softwareontwikkelaars die een diepgaand begrip van webontwikkeling aan willen tonen. Door het examen Web Development Essentials Exam 030 (030-100) succesvol af te leggen kun jij het certificaat Linux Professional Institute Web Development Essentials verdienen en jouw expertise op het gebied van HTML, CSS, JavaScript en NodeJS aantonen.

Doelgroep

De Web Development Essentials Exam 030 (030-100) Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die hun basiskennis en -vaardigheden in webontwikkeling willen bevestigen.

Leerdoelen

Het examen Web Development Essentials Exam 030 (030-100) bestaat uit 40 meerkeuzevragen die jouw kennis van webontwikkeling toetsen. Je krijgt 60 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 62,5% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om het examen Web Development Essentials Exam 030 (030-100) af te mogen leggen.

Trainingsdata en inschrijven

Hieronder is een overzicht te vinden van trainingsmogelijkheden voor de Web Development Essentials Exam 030 (030-100) Examen training, met zowel klassikale als virtuele trainingen. Selecteer de best passende optie en start jouw reis naar succes.