De ICT is een sector waarin je een grote kans op leuk werk hebt

Wil je aan de slag in de techniek en ben je op zoek naar een leuke baan met een goede toekomst? Waarbij je eerst nog een korte, maar gedegen opleiding met afsluitende certificering krijgt?

Pak dan je kans en ervaar hoe leuk het beroep van IT ‘er is. Als aankomend IT specialist word je opgeleid om te werken in een uitdagende IT-omgeving om je hierna te blijven ontwikkelen.

Profiel deelnemers

  • Gemotiveerd
  • Minimaal MBO-4 niveau
  • Kennis van de Engelse taal
  • Bereid tot het volgen van een opleiding met certificering
  • In het bezit van een laptop
  • Rijbewijs B

Opleiding en praktijkopdracht
Gedurende een periode van 4 maanden (inclusief evt. vakanties) wordt een opleidingstraject doorlopen met behoud van uitkering.

Deelnemers starten na assessment en positief advies met behoud van uitkering in het ontwikkeltraject dat ieder kwartaal start.

IT-Talent Deelnemer three persons sitting on the stairs talking with each other 1438072

Fase 1: De eerste maand fulltime ontwikkelen in ons basisprogramma met zelfstudie en klassikale lessen. Fase 1 wordt afgesloten met eindtoetsen en een certificaat. Na het behalen van de eindtoetsen in het basisprogramma worden de profielen van de deelnemers vrijgegeven voor matching met opdrachtgevers via het gekoppelde portaal.

Fase 2: In maand twee tot en met vier ga je als deelnemer twee dagen per week ontwikkelen, specialiseren en certificeren en drie dagen per week aan de slag in je nieuwe rol. Aan het einde van de vierde maand worden de opleidingen en certificeringen zoals in het programma opgenomen met certificering afgesloten en wordt bij goed functioneren een contract aangeboden. 

Inhoud opleiding

Na afronding van het opleidingstraject beschik je als deelnemer over de basisvaardigheden en benodigde IT certificering om te starten in een van de volgende junior rollen:

De opleiding en praktijkplaats (4 maanden) zullen met behoud van uitkering via Startel gevolgd worden. Na deze 4 maanden wordt na het behalen van de examens en certificering en gebleken geschiktheid, een plaatsing gerealiseerd bij een van de aangesloten opdrachtgevers tegen betaling van een fixed fee. De intentie is een arbeidsovereenkomst voor minimaal 12 maanden.

Wil je deze kans benutten? Meld je dan hieronder aan zodat we contact met je op kunnen nemen voor een intakegesprek. Laat vast een korte motivatie en je CV achter. 

IT-Talent Deelnemer pexels vlada karpovich 4050315

IT-Talent deelnemer informatie

Voor het intake gesprek hebben we je CV en een Motivatie brief nodig in PDF of .docx formaat. We vragen daarom ook om deze direct met je aanmelding mee te sturen.

Naast het IT-talenten programma willen we je ook nog wijzen op het UWV scholingsbudget.