Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Zelfreflectie

Zelfreflectie

In deze training krijg jij inzicht op het beïnvloeden van jouw gedachten en gedrag. Bovendien zul je leren hoe negatieve gedachten veranderd kunnen worden in gedachten die jou kunnen ondersteunen.

Train de trainer

Train de trainer

In deze training leer je hoe jij op een goede manier een training kunt geven en hoe jij om kunt gaan met deelnemers die niet mee willen werken.

Trainingen ontwikkelen

Trainingen ontwikkelen

In deze training leer je hoe jij een aansprekende training op kunt zetten en hoe jij een goed programma op kunt bouwen. Daarnaast leer je over de verschillende werkvormen, wat het effect is op het leerrendement en hoe jij jouw deelnemers in actie krijgt.

Argumenteren

Argumenteren

Wanneer je een functie hebt waarbij jij een standpunt moet formuleren én de ander ervan wilt overtuigen met goede argumenten, dan brengt deze training jou naar een hoger niveau argumenteren.

Didactische vaardigheden / trainer- en begeleidersvaardigheden

Didactische vaardigheden / trainer- en begeleidersvaardigheden

Geef jij regelmatig instructies of ben jij binnen jouw organisatie de aangewezen persoon om anderen te begeleiden? Of heb je ambities om trainer te worden? In deze training krijg je alle benodigde didactische vaardigheden en ga je hier mee aan de slag.

Motiverende gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering

In deze training leer je weerstand en onderstroom herkennen en leer je weerstand en onderstroom om te zetten naar een goed gesprek waarin je de ander meeneemt in jouw voorstel. En je leert technieken om de ander aan te zetten tot effectief gedrag.

Situationeel leidinggeven

Situationeel leidinggeven

Deze training leert je te kijken naar je eigen leiderschapskwaliteiten en naar kwaliteiten, verschillen en groeipotentie van de mensen aan wie jij leidinggeeft. In de training krijg je handvatten wat per situatie de beste aanpak is.

POP-gesprekken

POP-gesprekken

In deze training leer jij hoe je medewerkers binnen de organisatie kunt begeleiden bij de professionele en persoonlijke ontwikkeling.