Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12, 9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Leidinggeven (STAP)

Leidinggeven (STAP)

Hoe krijg je jouw team wél mee in de richting die jij voor ogen hebt? Hoe word je een effectieve leider die energie geeft en mensen motiveert het beste uit zichzelf te halen? Dat ontwikkel je tijdens de training ‘Effectief Leidinggeven’ van Startel. Deze klassikale training is gratis te volgen met het STAP-budget. Vraag via de knop hieronder je STAP-aanmeldingsformulier aan.

Delegeren (STAP)

Delegeren (STAP)

Dreigen jouw taken en verantwoordelijkheden uit balans te raken met jouw beschikbare tijd? Wil je meer betrokken en gemotiveerde medewerkers? Wil jij je ontwikkelen naar een ander niveau? Volg dan deze training! Deze klassikale training is gratis te volgen met het STAP-budget. Vraag via de knop hieronder je STAP-aanmeldingsformulier aan.

Beïnvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht (STAP)

Beïnvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht (STAP)

In de samenwerking met anderen is beïnvloeden een belangrijke vaardigheid. In deze training leer je een eigen beïnvloedingsstijl te ontwikkelen en leer je welke strategieën jou kunnen helpen om effectief doelen te realiseren. Deze klassikale training is gratis te volgen met het STAP-budget. Vraag via de knop hieronder je STAP-aanmeldingsformulier aan.

Argumenteren

Argumenteren

Wanneer je een functie hebt waarbij jij een standpunt moet formuleren én de ander ervan wilt overtuigen met goede argumenten, dan brengt deze training jou naar een hoger niveau argumenteren.

Didactische vaardigheden / trainer- en begeleidersvaardigheden

Didactische vaardigheden / trainer- en begeleidersvaardigheden

Geef jij regelmatig instructies of ben jij binnen jouw organisatie de aangewezen persoon om anderen te begeleiden? Of heb je ambities om trainer te worden? In deze training krijg je alle benodigde didactische vaardigheden en ga je hier mee aan de slag.

Motiverende gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering

In deze training leer je weerstand en onderstroom herkennen en leer je weerstand en onderstroom om te zetten naar een goed gesprek waarin je de ander meeneemt in jouw voorstel. En je leert technieken om de ander aan te zetten tot effectief gedrag.

Situationeel leidinggeven

Situationeel leidinggeven

Deze training leert je te kijken naar je eigen leiderschapskwaliteiten en naar kwaliteiten, verschillen en groeipotentie van de mensen aan wie jij leidinggeeft. In de training krijg je handvatten wat per situatie de beste aanpak is.

POP-gesprekken

POP-gesprekken

In deze training leer jij hoe je medewerkers binnen de organisatie kunt begeleiden bij de professionele en persoonlijke ontwikkeling.