Persoonlijke effectiviteit met NLP

Persoonlijke effectiviteit met NLP

In deze training leer je jouw eigen (onbewuste) gedrags- en denkpatronen te herkennen en krijg je handvatten om niet-behulpzame patronen te doorbreken. Je gaat aan de slag met jouw waarden en (belemmerende) overtuigingen, jouw drijfveren en communicatie om uiteindelijk meer regie te pakken op jouw eigen leven.

Coaching op de werkvloer

Coaching op de werkvloer

Op verzoek van deelnemers die onze trainingen hebben gevolgd, is er nu een training waarin coachvaardigheden geoefend kunnen worden. Alle vaardigheden komen minutieus aan de orde waarbij de casuïstiek van de deelnemers onderdeel is van deze trainingsdagen.

Personal Branding

Personal Branding

Deze training wordt op 1 dag gepland op de trainingslocatie naar keuze (te Drachten of elders). Als voorbereiding op de trainingsdag wordt er een intake afgenomen en verwerkt. Hierdoor ontstaat optimaal maatwerk. De training is hierdoor bij uitstek geschikt voor individuen of (kleine) afdelingen.

Leidinggeven

Leidinggeven

Hoe krijg je jouw team wél mee in de richting die jij voor ogen hebt? Hoe word je een effectieve leider die energie geeft en mensen motiveert het beste uit zichzelf te halen? Dat ontwikkel je tijdens de training ‘Effectief Leidinggeven’ van Startel.

Beinvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht

Beinvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht

In de samenwerking met anderen is beïnvloeden een belangrijke vaardigheid. In deze training leer je een eigen beïnvloedingsstijl te ontwikkelen en leer je welke strategieën jou kunnen helpen om effectief doelen te realiseren.

Feedback & Feedforward geven en ontvangen

Feedback & Feedforward geven en ontvangen

Met feedforward breng je een positieve, op de toekomstgerichte boodschap over. Feedback gaat immers altijd over iets wat in het verleden gebeurde. Bij feedforward geef je vooraf aan wat je van de ander verwacht. Bij feedback geeft je een terugkoppeling op de (on)gewenste effecten van gedrag. Wanneer pas je nu welk instrument handig toe?

Timemanagement, de basis

Timemanagement

Deze training is bedoeld voor iedereen die regelmatig met zijn of haar planning in de knel komt en behoefte heeft aan handvatten, om in de toekomst beter in te kunnen plannen.

Groepsdynamica en veranderingen in teams

Groepsdynamica en veranderingen in teams

Een gezonde groepsinteractie is een voorwaarde voor het goed functioneren van de groep. Wil jij meer inzicht in groepsvorming, de krachten die spelen in groepen, de onbewuste rollen van de groepsleden, veranderingen in groepen en jouw invloed daarop? Deze training neemt je mee in al deze (onbewuste) processen en geeft handvatten om een groep te begeleiden.

Slechtnieuwsgesprekken

Slechtnieuwsgesprekken

In deze training leer je de basisprincipes en valkuilen kennen, en leer je omgaan met de emoties die spelen bij de ontvanger van het slechte nieuws.

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken

In deze training krijg je inzicht in je eigen communicatieve vaardigheden en leer je het effect op het verloop van het gesprek kennen. Ook is er aandacht voor het omgaan met emoties en weerstand in gesprekken.