28 juni 2024
6/28/2024

Fredou Nieuwenhuis

Bij Startel staat het overdragen van kennis centraal. Fredou Nieuwenhuis is daar een mooi voorbeeld van. Fredou werkt sinds april 2024 bij ons en combineert haar opleiding met praktijkervaring. Haar inzet en leergierigheid maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team. Tijd om Fredou aan jullie voor te stellen!

Mijn naam is Fredou Nieuwenhuis. Ik ben 18 jaar oud en woon in Beetsterzwaag met een prachtig uitzicht op het bos. Sinds april 2024 werk ik bij Startel als marketeer in opleiding. Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie via een BBL-traject, wat betekent dat ik één dag per week naar school ga en drie dagen per week bij Startel werk.

Voordat ik bij Startel begon, heb ik voor diverse ondernemingen in de retailsector gewerkt. In mijn huidige functie richt ik mij voornamelijk op contentmarketing. Dit omvat onder andere het schrijven van blogartikelen, het creëren van LinkedIn-posts, het optimaliseren van de website en verschillende andere taken. Daarnaast ben ik momenteel druk bezig met het afronden van mijn laatste schoolopdrachten, met als doel om in december af te studeren.

Wat ik bijzonder waardeer aan mijn huidige functie is de variatie in werkzaamheden en de mogelijkheid om substantieel bij te dragen aan het team. Bovendien biedt Startel mij de unieke kans om mijn kennis te verbreden door middel van diverse trainingen. Sinds mijn indiensttreding heb ik al twee trainingen gevolgd: een ChatGPT-training en een timemanagement-training. Deze trainingen waren erg waardevol en zullen later in mijn carrière zeker van pas komen. Ik wil in de toekomst graag nog meer trainingen volgen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat ik ook zeer waardeer aan mijn tijd bij Startel is de verantwoordelijkheid die ik krijg. Dit biedt mij de gelegenheid om mijn vaardigheden zowel op persoonlijk als professioneel vlak in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. Wanneer ik iets niet begrijp of hulp nodig heb, kan ik altijd rekenen op de ondersteuning van Hylke Bosma, mijn stagebegeleider bij Startel.

Buiten mijn werk geniet ik erg van de natuur, met name door wandelingen met mijn hond in het bos. Ondanks zijn leeftijd van 14 jaar zijn we nog steeds in staat om urenlang te wandelen. In het weekend geniet ik ervan om met vrienden iets te drinken of een festival te bezoeken.

Na mijn afstuderen ben ik van plan een hbo-opleiding te volgen, hoewel ik nog niet zeker ben welke richting dat zal zijn. Tot die tijd blijf ik mij volledig inzetten bij Startel, waar ik waardevolle ervaring en kennis opdoe. Ik ben vastberaden mijn vaardigheden continu te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van Startel.

Wil je meer weten over mijn ervaringen bij Startel of gewoon eens kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op via ✉️ fredou@startel.nl.