CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher

Ben jij klaar om jouw carrière in cybersecurity naar een hoger niveau te tillen? De CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher biedt jou de perfecte kans om jouw vaardigheden te toeten. De CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher geeft jou toegang tot het examen CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003.

 • Examen bestellen
 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.

  Wij zijn dé IT-opleider van het noorden

  • Train bij ons in Drachten of op jouw eigen locatie.
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Erkende trainers.
  • Ontvang een certificaat na deelname!

  Kom je er niet uit?
  Laat ons je helpen!

  Contact opnemen

  x

Direct aan de slag!

 • Examen afleggen wanneer het jou uit komt
 • Examen bij ons op locatie of online
 • Binnen twee dagen geleverd

€364,- Excl. BTW

Algemene omschrijving

De CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Ben jij klaar om jouw carrière in cybersecurity naar een hoger niveau te tillen? De CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher biedt jou de perfecte kans om jouw vaardigheden te toeten. De CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher geeft jou toegang tot het examen CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003).

Doelgroep

De CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die de training CompTIA Cybersecurity Analyst hebben gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebben doorgenomen.

Leerdoelen

Het examen CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003) bestaat uit 85 meerkeuzevragen die jouw kennis van het opsporen van en het reageren op cyberaanvallen te toetsen. Je krijgt 165 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 83% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het examen CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) (CS0-003), raden wij aan dat jij eerst de training CompTIA Cybersecurity Analyst hebt gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebt doorgenomen.

Deze training is alleen als zelfstudie beschikbaar.