Windows Server 2019 training halverwege 2020?? Wij zijn er nu klaar voor!

Windows Server 2019 training halverwege 2020?? Wij zijn er nu klaar voor!
Windows Server 2019 training halverwege 2020?? Wij zijn er nu klaar voor! 2

update 31 september 2020:

Microsoft heeft naast onze Workshop Windows server 2019 , 3 specifiek Window server trainingen uitgebracht.


Microsoft zet vol in op de Cloud. Dat betekent dat de ontwikkeling van opleidingen voor Office 365 en Microsoft Azure voorrang krijgen op alles wat met on premise te maken heeft. De keerzijde hiervan is dat Microsoft niet op tijd klaar is met de opleidingen en trainingen voor Windows Server 2019. StarTel zag dit gat in de markt en, samen met een zeer ervaren Microsoft Certified Trainer, besloten we er wat aan te doen.

Alle focus op Cloud, voelt wat ‘koud’…

Het zijn vooral de grote organisaties zoals energiemaatschappijen, ziekenhuizen, watermaatschappijen, overheidsinstanties en nog heel veel meer die nooit hun applicaties, vanwege veiligheids- en privacy redenen, naar een publieke Cloud omgeving zullen migreren. In feite worden de IT specialisten van deze organisaties tijdelijk door Microsoft in de kou gezet. Daarom…

…Een warm welkom!

Samen met Siebren Kerkstra, een Microsoft Certified Trainer met met meer dan 35 jaar ervaring, organiseert StarTel een Workshop Windows Server 2019 op woensdag 8 januari op ons nieuwe hoofdkantoor in Drachten. Siebren wordt een aantal keren per jaar vanwege zijn kennis en expertise door Microsoft ingezet op grote beurzen in Amerika zoals Microsoft Ignite en Microsoft Ready. Dat is de reden waarom wij eerder ‘ready’ zijn dan Microsoft en je uitgebreid gaan informeren.

Wat gaan we je leren?

De onderwerpen die aan bod komen zijn terug te vinden via deze link, waarin je een overzicht vindt van alles wat nieuw is in Windows Server 2019. Vanuit zijn praktijkervaring zal Siebren Kerkstra extra nadruk leggen op het volgende:

  • Eenvoudig beheer; bijvoorbeeld hoe je in Windows 2019 jouw werk grotendeels kunt automatiseren waardoor je in één weekend duizenden laptops of computers kunt voorzien van de laatste updates.
  • De sterk verbeterde security van Windows 2019; onder andere door je kennis bij te brengen over Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP). Als je nu al wilt weten hoe belangrijk dat is, kijk maar wat Gartner hierover zegt. Microsoft is er terecht trots op!
  • Nieuwe storage mogelijkheden van Windows 2019 en software defined networking, die dynamische geprogrammeerde netwerkconfiguraties mogelijk maakt. Daardoor lijkt het on premise beheer meer op Cloud computing dan het gebruikelijke netwerkbeheer.

Neem nu een voorsprong van maanden!

Samen met Siebren Kerkstra zijn wij in 2019 al klaar. Deze 1-daagse workshop is al meerdere keren met succes uitgevoerd, onder andere bij ziekenhuizen. Nu bieden we jou de mogelijkheid om ook deel te nemen.

Schrijf je hier snel in om te ontdekken wat er nieuw is in Windows Server 2019.

Stay Connected

More Updates

De maand van de cybersecurity

Cybersecurity, wat is dat nou eigenlijk, en waarom moet je er iets vanaf weten? En waarom is oktober de ‘maand van de cybersecurity’?
Wat heeft het eigenlijk met voetbal te maken? Je komt dan te weten hoe je je teweer kan stellen tegen al die vervelende ransomware en phising en dergelijke.
Voor de antwoorden op deze interessante vragen: lees deze blog.

IT Talentprogramma 2022

Inleiding In een grijs verleden was je al een IT Talent als je tot 16 kon tellen. Want dan had je kans dat je wist

Op de hoogte blijven van de nieuwste trainingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief