Microsoft

Microsoft staat wereldwijd bekend als een toonaangevend softwarebedrijf. Het biedt innovatieve oplossingen voor zowel particulieren als organisaties. Met producten en diensten zoals cloud computing, productiviteitssoftware, data-analyse en bedrijfsapplicaties, speelt Microsoft een grote rol in de digitale transformatie.

De ICT-sector verandert voortdurend, waardoor er meer vraag is naar gekwalificeerde professionals. Deze experts moeten bekwaam zijn in het implementeren, beheren en optimaliseren van Microsoft-oplossingen. Microsoft heeft daarom een breed scala aan trainingen, zelfstudiemateriaal en certificeringsexamens ontwikkeld.

Bekijk de Microsoft trainingen

Een groot voordeel van Microsoft-trainingen bij Startel is de kans om officiële Microsoft-certificaten te behalen. Deze certificaten hebben wereldwijde erkenning. De trainingen bereiden je voor op de certificeringsexamens, wat jouw professionele geloofwaardigheid en carrièremogelijkheden verbetert.

Ongeacht je interesse in cloud computing, productiviteitssoftware, data-analyse of bedrijfsapplicaties, de trainingen bieden alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om een expert te worden in jouw vakgebied.

Microsoft Azure

 

Microsoft Azure biedt als cloud computing-platform een uitgebreide reeks diensten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties en ICT-infrastructuur. Met Microsoft Azure kunnen organisaties profiteren van schaalbare en flexibele cloudoplossingen die hen helpen om kosten te verlagen, productiviteit te verhogen en innovatie te stimuleren.
Of je nu een klein beginnend bedrijf bent dat op zoek is naar een goedkope manier om applicaties te hosten of een groot bedrijf dat behoefte heeft aan geavanceerde data-analyse en AI-mogelijkheden, Microsoft Azure biedt de hulpmiddelen en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de hedendaagse digitale wereld. 

Bij Startel bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en zelfstudiepakketten op het gebied van Microsoft Azure. Deze zijn ontworpen om jou te helpen om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van cloud computing te verhogen.

 

Microsoft 365

 

Microsoft 365 combineert productiviteitsapps en clouddiensten. Het verbetert samenwerking en communicatie, en helpt organisaties efficiënter te werken. Startel biedt uitgebreide trainingen om dit platform optimaal te benutten.
Met Microsoft 365 krijgen organisaties toegang tot software en diensten voor meer productiviteit en samenwerking. Dit omvat e-mail, agenda’s, documentopslag en samenwerkingsplatformen. Microsoft 365 zorgt dat je efficiënt werkt, waar je ook bent en welk apparaat je ook gebruikt.

Startel heeft een breed scala aan Microsoft 365-trainingen. Deze zijn bedoeld om professionals te helpen hun productiviteit en samenwerkingsvaardigheden te vergroten.

Microsoft Power Platform

 

Microsoft Power Platform is een krachtig hulpmiddel voor het ontwikkelen van zakelijke oplossingen. Het automatiseert processen, analyseert data en genereert inzichten. Startel biedt uitgebreide trainingen en zelfstudiepakketten om vaardigheden in applicatieontwikkeling en data-analyse te ontwikkelen.

Het platform bestaat uit Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents. Deze componenten bieden samen een complete oplossing voor het bouwen van zakelijke applicaties, automatiseren van processen, analyseren van data en creëren van chatbots. Hiermee kunnen organisaties snel en kostenefficiënt oplossingen bouwen die voldoen aan hun behoeften.

Startel heeft een breed scala aan trainingen en zelfstudiepakketten voor Microsoft Power Platform. Deze zijn gericht op het verbeteren van professionele vaardigheden.

Microsoft Security

 

Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen is het essentieel voor organisaties om hun beveiligingsmaatregelen voortdurend te verbeteren. Microsoft Security biedt een geïntegreerd platform van oplossingen en diensten die organisaties helpen om bedreigingen te detecteren, te voorkomen en te reageren op beveiligingsincidenten. Van endpointbeveiliging en identity management tot threat intelligence en beveiligingsanalyse, Microsoft Security biedt alles wat je nodig hebt om jouw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen. 

Bij Startel bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en zelfstudiepakketten op het gebied van Microsoft Security die ontworpen zijn om professionals te helpen om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. 

  • Microsoft Data & AI 

    Ontdek de mogelijkheden van data-analyse en kunstmatige intelligentie met Microsoft Data & AI trainingen van Startel. Leer hoe je gegevens kunt verzamelen, analyseren en interpreteren met behulp van Microsoft-technologieën zoals Azure Synapse Analytics en Azure Machine Learning. 

  • Microsoft Dynamics 365 

    Optimaliseer je bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 trainingen van Startel. Leer hoe je Dynamics 365-applicaties kunt configureren en aanpassen om klantrelaties te beheren, verkoopkansen te benutten en operationele efficiëntie te verbeteren. 

  • Microsoft Office 

    Vergroot je kennis van Microsoft Office met trainingen van Startel. Leer hoe je optimaal gebruik kunt maken van applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook om je werkzaamheden te stroomlijnen en professionele documenten en presentaties te maken.