Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

BiSL Next, inclusief examenvoucher

BiSL Next

In deze training wordt het BiSL Next-framework uitgelegd, evenals hoe het bijdraagt aan het versterken van rollen die het bedrijf vertegenwoordigen in Agile IT-projecten, zoals de rol van de Product Owner in Scrum.

Project- en procesmanagement

Project- en procesmanagement Project en procesmanagement uitgelicht

Projectmanagement en procesmanagement worden vaak in één adem genoemd. Hoewel dit goed te begrijpen is vanwege het woord ‘management’ in de benaming), zijn er minder raakvlakken dan vaak wordt gedacht. Het zijn wel allebei overkoepelende termen, waarbij de ene term projecten behandeld en de andere term processen. Wat is projectmanagement? Projectmanagement kun je onderverdelen in […]

BiSL Foundation (BiSL-F), inclusief examen

BiSL Foundation (BiSL-F)

BiSL biedt een framework voor het werkveld dat zich bevindt tussen de aansluiting van ICT op het bedrijfsproces. Het BiSL-procesmodel geeft inzicht in alle hoofdprocessen van het werkveld en de relaties tussen de processen. Het biedt aanknopingspunten voor verbetering van de processen, mede via 'best practices' en het verschaft een uniforme terminologie.

Workshop SCRUM

Workshop SCRUM

Dit is een eendaagse training waarmee de fundamentele kennis op het gebied van Scrum wordt overgedragen. Het betreft een praktische workshop waarmee bij voorkeur het gehele team of afdeling kennismaakt met de methodiek.