Alle trainingen

Op deze pagina zijn onze trainingen gerangschikt op vakgebied, leverancier of trainer.

Weet je al wat je zoekt? Gebruik dan de zoekbalk aan de rechter bovenzijde van deze pagina en vul je zoekterm in.

Microsoft

Startel is officieel (Silver) Microsoft Learning Partner. Door Startel wordt het volledige aanbod aan Microsoft trainingen, workshops en certificeringen aangeboden.

Bekijk onze Microsoft  trainingen

ISTQB

Startel is geaccrediteerd ISTQB learning provider. De meeste ISTQB trainingen kunnen door Startel verzorgt worden terwijl we daarnaast ISQI gecertificeerd zijn en hiermee de bijbehorende examens in ons eigen examencerter mogen afnemen.

Bekijk onze ISTQB  trainingen

Axelos

Startel is affiliate van Van Haren Publishing en biedt volledig geaccrediteerd alle trainingen in dit portfolio aan waaronder ITIL, Prince2.

Bekijk onze Axelos  trainingen

EC-Council

Startel is geaccrediteerd EC-Council partner voor Nederland. Als een van de weinige opleiders mag Startel het EC-Council portfolio in zijn geheel aanbieden in zowel zelfstudie als klassikale vorm.

Bekijk onze EC-Council  trainingen

LPI

Startel is Officieel LPI gecertificeerd en mag de geaccrediteerde open source LPI opleidingen verzorgen. We maken hierbij veelal gebruik van het beproefde lesmateriaal van onze partner IT-Gilde.

Bekijk onze LPI  trainingen

Startel

Startel heeft in samenwerking met enkele geaccrediteerde en gecertificeerde trainers diverse workshops op maat ontwikkelt die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Voorbeelden zijn de leergang FG, de workshop testautomatisering, de 3-daagse praktijkworkshop Certified Ethical Hacker en we workshop Windows server 2019.


Bekijk onze Startel  trainingen

Mile2

Startel is geaccrediteerd Mile2 partner. Het gehele portfolio aan trainingen en certificeringen wordt door Startel aangeboden in klassikale-, virtuele-, en zelfstudie vorm. Naast Accredited Training Partner is Startel tevens Europees Distributeur voor Mile2.

Bekijk onze Mile2 trainingen

Comptia

Startel is van CompTIA zowel Delivery partner als Academic partner. We bieden hiermee het volledige assortiment vendor-neutrale trainingen en opleidingen van deze leverancier aan.

Bekijk onze Comptia  trainingen