CompTIA Data+ (DA0-001) Examenvoucher

CompTIA Data+ is een wereldwijd erkend certificaat waarmee je aan kunt tonen dat jij over de essentiële kennis en vaardigheden beschikt om data te verzamelen, analyseren en beheren. Met de CompTIA Data+ (DA0-001) Examenvoucher zet je een belangrijke stap richting succes in de snelgroeiende wereld van data-analyse.

 • Examen bestellen
 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.

  Wij zijn dé IT-opleider van het noorden

  • Train bij ons in Drachten of op jouw eigen locatie.
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Erkende trainers.
  • Ontvang een certificaat na deelname!

  Kom je er niet uit?
  Laat ons je helpen!

  Contact opnemen

  x

Direct aan de slag!

 • Examen afleggen wanneer het jou uit komt
 • Examen bij ons op locatie of online
 • Binnen twee dagen geleverd

€228,- Excl. BTW

Algemene omschrijving

De CompTIA Data+ (DA0-001) Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Wil jij jouw carrière in data-analyse naar een hoger niveau tillen? De CompTIA Data+ (DA0-001) Examenvoucher biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van data-analyse te certificeren. CompTIA Data+ is een wereldwijd erkend certificaat waarmee je aan kunt tonen dat jij over de essentiële kennis en vaardigheden beschikt om data te verzamelen, analyseren en beheren. Met de CompTIA Data+ (DA0-001) Examenvoucher zet je een belangrijke stap richting succes in de snelgroeiende wereld van data-analyse.

Doelgroep

De CompTIA Data+ (DA0-001) Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die de training CompTIA Data+ hebben gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebben doorgenomen.

Leerdoelen

Het examen CompTIA Data+ (DA0-001) bestaat uit 90 meerkeuzevragen die jouw kennis van data-analyse toetsen. Je krijgt 90 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 75% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het examen CompTIA Data+ (DA0-001), raden wij aan dat jij eerst de training CompTIA Data+ hebt gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebt doorgenomen.

Deze training is alleen als zelfstudie beschikbaar.