UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) Examenvoucher

Wil jij jouw expertise in user experience (UX) design naar een hoger niveau tillen? De UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) Examenvoucher is jouw sleutel tot succes.

 • Examen bestellen
 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.

  Wij zijn dé IT-opleider van het noorden

  • Train bij ons in Drachten of op jouw eigen locatie.
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Erkende trainers.
  • Ontvang een certificaat na deelname!

  Kom je er niet uit?
  Laat ons je helpen!

  Contact opnemen

  x

Direct aan de slag!

 • Examen afleggen wanneer het jou uit komt
 • Examen bij ons op locatie of online
 • Binnen twee dagen geleverd

€250,- Excl. BTW

Algemene omschrijving

De UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Wil jij jouw expertise in user experience (UX) design naar een hoger niveau tillen? De UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) Examenvoucher is jouw sleutel tot succes.

Het certificeringsexamen UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) biedt een uitstekende gelegenheid om jouw expertise in UX design te bevestigen en jouw positie als een erkende professional binnen het dynamische vakgebied van UX design te versterken.

Doelgroep

De UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die de training Basistraining UX voor designers en testers hebben gevolgd.

Leerdoelen

Het examen UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA) bestaat uit 40 meerkeuzevragen die jouw kennis van UX design toetsen. Je krijgt 60 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 65% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het examen UX United - User Experience Certified Ambassador (UXU-UXCA), raden wij aan dat jij eerst de training Basistraining UX voor designers en testers hebt gevolgd.