Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12,
9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Certified Data and Analytics Tester, inclusief examen

Certified Data and Analytics Tester

In deze Foundation-training krijg je inzicht in het gestructureerd testen in complexe Data & Analytics-projecten, leer je wat Data & Analytics is en de wijze waarop je dient te testen in een Data & Analytics-omgeving. De testmethodiek is gebaseerd op internationale teststandaarden (ISTQB) met een specifieke vertaling voor de Data (Analytics)-omgeving.

Project- en procesmanagement

Project- en procesmanagement Project en procesmanagement uitgelicht

Leer meer over project- en procesmanagement en ontdek welke training bij jou past. Verschillende trainingen in ICT en persoonlijke ontwikkeling, zowel locatie als virtueel. Neem contact op voor een weloverwogen keuze en optimaal gebruik van je certificaat.

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

Deze tweedaagse training is voor diegenen die werkzaam zijn in requirements engineering, business analyse, testen en QA. Deze training zal jouw professionele kennis vergroten en jou helpen om succesvoller te worden in jouw werk in een Agile-omgeving.

Certified Specialist in Agile Testing (CSAT)

Certified Specialist in Agile Testing (CSAT)

Deze praktische en interactieve training helpt jou en jouw team om sneller en kwalitatief betere software op te leveren door je de meer complexe kneepjes van het vak van testen en kwaliteitsverbetering te leren.

Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)

Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)

Versterk jouw carrière als softwaretester in de wereld van Agile met de uitgebreide training: “Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)”. In deze training krijg jij een overzicht van Agile-principes en de rol van testen binnen Agile-projecten, en krijg je een goede basis voor een diepgaand begrip van Agile-testmethodieken.