Maandag - Vrijdag

8:15 - 17:00

Lavendelheide 12, 9202 PD, Drachten

info@startel.nl

050-5028888

Certified Data and Analytics Tester

Certified Data and Analytics Tester

In deze Foundation-training krijg je inzicht in het gestructureerd testen in complexe Data & Analytics-projecten, leer je wat Data & Analytics is en de wijze waarop je dient te testen in een Data & Analytics-omgeving. De testmethodiek is gebaseerd op internationale teststandaarden (ISTQB) met een specifieke vertaling voor de Data (Analytics)-omgeving.

Project- en procesmanagement

Project- en procesmanagement Project en procesmanagement uitgelicht

Projectmanagement en procesmanagement worden vaak in één adem genoemd. Hoewel dit goed te begrijpen is vanwege het woord ‘management’ in de benaming), zijn er minder raakvlakken dan vaak wordt gedacht. Het zijn wel allebei overkoepelende termen, waarbij de ene term projecten behandeld en de andere term processen. Wat is projectmanagement? Projectmanagement kun je onderverdelen in […]

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

Deze tweedaagse training is voor diegenen die werkzaam zijn in requirements engineering, business analyse, testen en QA. Deze training zal jouw professionele kennis vergroten en jou helpen om succesvoller te worden in jouw werk in een Agile-omgeving.

Certified Specialist in Agile Testing (CSAT)

Certified Specialist in Agile Testing (CSAT)

Deze praktische en interactieve training helpt jou en jouw team om sneller en kwalitatief betere software op te leveren door je de meer complexe kneepjes van het vak van testen en kwaliteitsverbetering te leren.

Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)

Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)

Deze training biedt jou een verscheidenheid aan benaderingen en technieken zodat jij leert hoe je na kunt denken en praten over testen en kwaliteit en hoe jij jouw praktische (mensen, Agile, testen en tooling) vaardigheden kunt verbeteren.​