Skip to content

Startel, ICT-opleidingen en trainingen

Ontwikkelen op maat

StarTel is uw partner in ontwikkeling. Door onze klanten maatwerk te bieden wordt door iedere deelnemer op de meest efficiënte wijze het opleidingsdoel bereikt. Hier gaat een gedegen inventarisatie aan vooraf, waardoor het startniveau en het gewenste niveau van de deelnemer(s) vooraf altijd helder is.

We blijven in overleg met onze opdrachtgevers werken aan de meest optimale leervormen, waarbij we naast de traditionele lesmethoden gebruik maken van leeromgevingen in de Cloud en begeleiding op maat door de beste gecertificeerde trainers. Dit kan zowel op onze locatie in Drachten, de klantlocatie of via Teams of email,

De trainingslocatie

StarTel was sinds 1996 gevestigd in de J.C. Kapteyn Sterrenwacht te Roden. Om nog beter bereikbaar te zijn, zijn we in januari 2020 verhuisd naaronze nieuwe locatie in Drachten. Deze moderne en goed bereikbare A-locatie is direct gelegen aan de A7 en op loopafstand van het busstation. Met 80 parkeerplekken naast het pand is er ook voldoende ruimte voor cursisten en examenkandidaten die met de auto komen.

Het naastgelegen Hotel Van der Valk biedt overnachtingsmogelijkheden aan onze deelnemers en docenten.

Partners

  • Microsoft (Silver learning center)
  • Cloudschool Autorized training partner
  • CompTIA
  • Accredited training provider for EC Council
  • Linux Professional institute (LPI)
  • VMWare, Cisco, en Oracle Java autorisaties
  • ITIL, ASL, Agile, Scrum, lean en prince2 autorisaties

Certificeringen & Accreditaties

Voor het verzorgen van trainen op gebied van Microsoft, AWS, CompTIA, Linux, Mile2 en EC Council trainingen heeft StarTel de erkende partner status behaald. Voor het verzorgen van al onze trainingen beschikken wij over officiele certificeringen, autorisaties en accreditaties: