Startel, ICT-opleidingen en trainingen

Ontwikkelen op maat

StarTel is uw partner in ontwikkeling. Door onze klanten maatwerk te bieden wordt door iedere deelnemer op de meest efficiënte wijze het opleidingsdoel bereikt. Hier gaat een gedegen inventarisatie aan vooraf, waardoor het startniveau en het gewenste niveau van de deelnemer(s) vooraf altijd helder is.

We blijven in overleg met onze opdrachtgevers werken aan de meest optimale leervormen, waarbij we naast de traditionele lesmethoden met fysiek lesmateriaal gebruik maken van leeromgevingen in de Cloud, elektronisch lesmateriaal en begeleiding op maat door de beste gecertificeerde trainers. Dit kan zowel op onze locatie in Roden, als ook online of op locatie bij de klant.

Unieke trainingslocatie

StarTel is sinds 1996 gevestigd in de J.C. Kapteyn Sterrenwacht te Roden. Een unieke, sfeervolle locatie gelegen tussen de uitgestrekte bossen en landerijen van het Drentse Roden, onder de rook van de stad Groningen. In de Kapteyn Sterrenwacht bevinden zich verschillende zalen met een capaciteit van 5 tot 60 personen.

StarTel verhuurt op aanvraag vergaderzalen, werkruimten en/of cursuslokalen voor studie, conferenties en vergaderingen De ruimtes zijn compleet ingericht met 27 inch computers, whiteboard, flipover en beamer. In het sfeervolle serrerestaurant kunt u gebruik maken van een goed verzorgde lunch.

De landelijke ligging in het stroomdallandschap van het Lieverse Diep wordt al vele jaren door onze klanten als onderscheidend ervaren.

Partners

  • Microsoft (Silver learning center)
  • Cloudschool Autorized training partner
  • Big Data Science school gecertificeerd
  • Accredited training provider for EC Council
  • Linux Professional institute (LPI)
  • VMWare, Cisco, Comptia en Java autorisaties
  • ITIL, ASL, Agile, Scrum, lean en prince2 autorisaties

Certificeringen & Accreditaties

Voor het verzorgen van Microsoft, Apple, Novell, Linux en EC Council trainingen heeft StarTel de erkende partner status behaald. Voor het verzorgen van al onze trainingen beschikken wij over officiele certificeringen, autorisaties en accreditaties: