12 januari 2024
1/12/2024

Klassikaal

Startel weet hoe waardevol persoonlijke interactie en groepsdynamiek in het leerproces is. Daarom doen we ons uiterste best om altijd een optimale leeromgeving te creëren. Onze klassikale trainingen, gehouden in Drachten of op locatie, bieden een ontspannen omgeving voor een gezamenlijke leerervaring. Onze groepstrainingen zijn ontworpen om een samenwerkende en interactieve omgeving te bevorderen – zowel met een groep van bekenden als onbekenden.

Of je nu jouw vaardigheden in Microsoft Azure, softwareontwikkeling of kunstmatige intelligentie wilt verbeteren of een carrière in cybersecurity nastreeft met Mile2- en EC-Council-trainingen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan klassikale ICT-trainingen om jou van de gewenste ervaring te voorzien.

Naast ICT-trainingen kun je ook trainingen op andere gebieden volgen, zoals project- en projectmanagement, persoonlijke ontwikkeling en Microsoft Office. Van effectief projectmanagement tot het communiceren van moeilijke boodschappen, onze trainingen zijn gericht op het verrijken van jouw professionele profiel in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen. Jij kiest jouw richting en wij bieden passende opleidingen.