27 november 2023
11/27/2023

Het verhaal van Startel

Gebouwd op expertise, vertrouwen en klanttevredenheid.

Welkom

Welkom bij Startel, dé persoonlijke IT-opleider van Noord-Nederland. Bij Startel draait het om jou. Jij kiest jouw richting en wij hebben passende opleidingen om je uit te laten blinken in jouw vakgebied. Sinds onze oprichting in 1996 hebben wij ons gepositioneerd als een veelzijdige aanbieder van verschillende trainingen op het gebied van IT, project- en procesmanagement en persoonlijke ontwikkeling. We zijn al meer dan 25 jaar relevant en toonaangevend in de IT wereld.

Van cybersecurity tot cloud computing, onze trainingen en zelfstudiepakketten zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren professionals te voorzien van actuele en relevante kennis en vaardigheden die onmisbaar zijn in de dynamische arbeidsmarkt.

 

Ontmoet ons team: de mensen achter Startel

Zo persoonlijk als ons aanbod is, zo persoonlijk is onze omgang met mensen. Onze medewerkers zijn toegankelijk en ondersteunend, en streven ernaar om alle deelnemers een geweldige leerervaring te bieden en examenkandidaten te helpen om hun volledige capaciteit te bereiken. Ons team is voortdurend bezig met het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT om ervoor te zorgen dat onze trainingen en zelfstudiepakketten altijd actueel en relevant zijn. Ben je geïnteresseerd in het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden of het behalen van een certificaat? Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen om de juiste keuze te maken voor jouw carrière.

 

Het team