CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) Examenvoucher

Wil jij jouw carrière in de cloudtechnologieën een goede start geven? De CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) Examenvoucher biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden in cloud computing te certificeren. Het internationaal erkend certificaat CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) bevestigt jouw expertise in cloudtechnologieën, evenals bedrijfswaarde, risicobeheer en uitwerking op de bedrijfsvoering.

 • Examen bestellen
 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.

  Wij zijn dé IT-opleider van het noorden

  • Train bij ons in Drachten of op jouw eigen locatie.
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Erkende trainers.
  • Ontvang een certificaat na deelname!

  Kom je er niet uit?
  Laat ons je helpen!

  Contact opnemen

  x

Direct aan de slag!

 • Examen afleggen wanneer het jou uit komt
 • Examen bij ons op locatie of online
 • Binnen twee dagen geleverd

€125,- Excl. BTW

Algemene omschrijving

De CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Wil jij jouw carrière in de cloudtechnologieën een goede start geven? De CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) Examenvoucher biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden in cloud computing te certificeren.

Het internationaal erkend certificaat CompTIA Cloud Essentials+ bevestigt jouw expertise in cloudtechnologieën, evenals bedrijfswaarde, risicobeheer en uitwerking op de bedrijfsvoering.

Doelgroep

De CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die de training CompTIA Cloud Essentials+ hebben gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebben doorgenomen.

Leerdoelen

Het examen CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002) bestaat uit 75 meerkeuzevragen die jouw kennis van cloud computing toetsen. Je krijgt 60 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 80% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het examen CompTIA Cloud Essentials+ (CLO-002), raden wij aan dat jij eerst de training CompTIA Cloud Essentials+ hebt gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebt doorgenomen.