Microsoft Power Platform App Maker (PL-100) Zelfstudiepakket

In dit zelfstudiepakket zit het officiële cursusmateriaal, een labomgeving, MeasureUp-oefenexamen en een Microsoft-examenvoucher. Je hebt 180 dagen toegang tot de labomgeving.

 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvraag training

  Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Vul hier jouw naam in*
  Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.
  x
 • Download brochure
[springest]
 • Lorem
 • Lorem
 • Lorem

Incompany training?

Liever een training op eigen locatie? Ook dan is maatwerk een vanzelfsprekende optie. We creëren aangepaste trainingen die voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van jullie organisatie. Vraag hieronder een offerte aan voor een incompany training!

Vraag offerte aan

Offerte incompany

Vul hier al je gegevens in waarvoor je een offerte wilt ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hier jouw naam in*
Zou je hieronder de informatie die we nodig hebben willen invullen? Denk aan het aantal deelnemers voor de offerte, eventuele specifieke wensen, en dergelijke.
x

Algemene omschrijving

In dit zelfstudiepakket zit het officiële cursusmateriaal, een labomgeving, MeasureUp-oefenexamen en een Microsoft-examenvoucher. Je hebt 180 dagen toegang tot de labomgeving.

In deze training leer je hoe je met low-codetechnieken applicaties kunt ontwikkelen om taken en processen binnen het bedrijf te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren, met gebruik van het Microsoft Power Platform.

Doelgroep

De App Maker maakt oplossingen voor het vereenvoudigen, automatiseren, en transformeren van taken en processen voor zichzelf en hun team waar er diepgaande kennis is over het bedrijfsproces. Ze hebben de volgende vaardigheden: basis data modelleren, gebruikersomgeving ontwerpen en vereisten en processen analyseren.

De App Maker creëert en dwingt bedrijfsprocessen af, structureert het digitaal verzamelen van informatie, verbetert de efficiëntie van herhaalbare taken, en automatiseert bedrijfsprocessen. De App Maker gebruikt de Maker-hulpmiddelen van Power Platform om bedrijfsproblemen op te lossen. Ze kunnen gebruikmaken van de geavanceerde functies van Microsoft-applicaties en productiviteitshulpmiddelen van derden. De App Maker is zich bewust van de mogelijkheden van en de beperkingen van beschikbare hulpmiddelen en begrijpt hoe deze toe te passen.

De App Maker is zelfsturend, en oplossingsgericht. Ze hoeven geen formele IT-training te hebben, maar ze voelen zich thuis in de technologie om bedrijfsproblemen op te lossen op een manier van denken die op persoonlijke groei gericht is. Ze begrijpen de operationele behoeften en hebben een visie op het gewenste resultaat. Ze benaderen problemen met gefaseerde en iteratieve strategieën.

Leerdoelen

 • Apps ontwerpen en workflows automatiseren.
 • Apps maken en workflows automatiseren.
 • Data analyseren en visualiseren in de context van een app of geautomatiseerde workflow.
 • Implementeren en beheren van apps en geautomatiseerde workflows.

Voorkennis

Voordat je aan deze training begint, raden wij aan dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt: 

 • Basis gegevensmodellering, ontwerpen van een gebruikersomgeving (UI) en vaardigheden in het analyseren van de vereisten en processen.
   
 • Een op groei gerichte instelling, en voldoende thuis in de technologie om bedrijfsproblemen op te lossen.
   
 • Begrip van de operationele behoeften en een visie op het gewenste resultaat. Je benadert problemen met gefaseerde en iteratieve strategieën.

Onderwerpen

Module 1: Create a model-driven application in Power Apps

This module introduces you to creating a model-driven app in Power Apps that uses Common Data Service.

Module 2: Create a canvas app in Power Apps

This module introduces you to Power Apps, helps you create and customize an app, and then manage and distribute it.

Module 3: Use the UI and controls in a canvas app in Power Apps

This module will focus on how to provide the best app navigation, and build the best UI using themes, icons, images, personalization, different form factors, and controls.

Module 4: Automate a business process using Power Automate

This module introduces you to Power Automate, teaches you how to build workflows, and how to administer flows.

Module 5: Create and use analytics reports with Power BI

Learn what Power BI is, including its building blocks and how they work together.

Module 6: Get started with AI Builder

This module helps you build an AI model from the beginning and shows how you can use it in your business without writing a single line of code.

Trainingsdata en inschrijven

Hieronder is een overzicht te vinden van trainingsmogelijkheden, met zowel klassikale als virtuele trainingen. Selecteer de best passende optie en start jouw reis naar succes.

 • E-Learning
 • Startdatum
  Locatie
  Duur
  Prijs
  Inschrijven
 • 9,2 138 recensies

 

 • Persoonlijke aanpak
 • Ervaren trainers
 • 25 jaar ervaring

Wij staan voor je klaar

Al 25 jaar dé opleider op het gebied van IT in Nederland

Bij Startel streven we ernaar om elke leerervaring zo toegankelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Of je nu geïnteresseerd bent in het volgen van een training, het bestellen van een zelfstudiepakket of een vraag hebt, ons team staat klaar om jou te ondersteunen. Wij helpen jou graag bij het vinden van de geschikte training of het passende zelfstudiepakket.

 

Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres en geef zelf de nodige richting aan jouw carrière in de IT!

050-5028888

Niet wat je zoekt?

Laat ons je helpen!

Kies jouw richting en plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Neem contact met ons op!